Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz jokeph #83718 üzenetére

    Az Intel szériát is csak az utóbbi időben kezdem átlátni, és csak amiatt mert a Xeonokat figyelgettem.
    Elég is a 128bites VGA, legalábbis nekem. Hasonlóan gyorsabb most egy 192/256bites, mint anno az MX/Ti viszonyszám. De amikor még nem volt Ti- om, elég volt az MX is :D , most meg elég a 1650 is, ezek lesznek majd retroként, a mostani kor MX- ei :DDD

    RTCW- nek jól kell menni modern gépen. Bár a méréseim alapján a HTon kedvezőtlenebb Xeon esetén is, de az RTCW hasít akkor is. A HTon az egyik Win10 biztonsági frissítés miatt lassít, állítólag.

    Akkor a PB módot próbálom majd ki :R (most asszem pihenek, filmezek kicsit, a gépösszerakás, a Win10 belővése a másik laphoz+tesztek, elég nagy boostot kértek az öregedő procimtól :DDD , így ismételt alapos idlere van szükségem).

    RAM setek : itt is jelentős beavatkozásra van szüksége a Zen- emnek. Szerencse hogy a driveket nem forgattam hátra, így bármikor le tudom húzni őket, egy optikát hagyva, melyről indítható a MemTest.

    A 3/5/7/9 teljesítményszintet/osztályt takar, ugyanúgy mint Intelnél a Core i 3/5/7/9. : komoly mondat egy tudatlannak, triviális, de csak ez alapján esett le :DDD :B - összeállt a kép...

    A Watt kijelzés nálam is viszonylag alacsony, de nem tudtam hova tegyem, mert állítólag alámérnek a lapok érzékelői.

    Biztos jó lesz a Zen4, de mondjuk én már nem költekezek rá, remélem hogy a Zen2 is használható lesz pár évig. De arra számítok hogy még a v3 Xeon is, mivel a laphoz van Win11 driver is.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák