Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz snake1977 #20553 üzenetére
Haver 128-asát nem támogatja. Az SB 128 széria volt az első amikor azt éreztem, hogy a Creative a vevők pofájába köpött. Annyi féle variáns volt, hogy csak na. Ráadásul hangminőségileg némelyik elég botrányosan viselkedett. Én akkoriban a Vibra16-ot vagy a Live-ot pártoltam. De akinek nem volt fontos a dos alatti zajkeltés oda bármilyen CMI vagy Yamaha chip-es hangkarit ajánlottam. Egyes CMI-k még a Live-ot is megverték hangban. Persze ott is nagy volt a szórás. De ezek az alaplapiak nagyon zajosak voltak, még a maiak is azok, de sokat javultak. Főleg, hogy már van digi.
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest