Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
bios reset: nemrég már azon gondolkodtam, hogy ráteszek egy kapcsolót a bios reset tüskékre, kivezetem a házból és akkor bármikor lehet tuningolni... de rájöttem, hogy a gép úgysem szereti mostanság a túlhajtást, valami szart mindig csinál...
Amúgy annak idején nagyon szarok voltak ezek az alaplapi hangkarik. Egy ISA-s SB16 porrá verte őket. AWE32 vagy GUS-ról nem is szólván. Vagy nem is beszélve az SB16+valamilyen GM kártya kombóról. P200 korszakban meg a Live volt egy óriási tudás... azóta kb semmilyen komoly újítás nem látott napvilágot. A MIDI meghalt, a digiben meg nincs nagyon szüksés 16b/48khz-nél többre. De a mai alaplapik is tudják a 24b/192khz-t de nem sok helyen van erre szükség. Digitális kimeneten már zéró a zajszint... de live-ból is volt digit kimenetes. Szóval tényleg nincs nagy fejlődés.
A creative meg amúgyis húzza lemagát a klotyón.[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
snake1977
őstag
válasz benedekco #20552 üzenetére
Én egy isa-s ESS 1868-assal használtam, rendesen ciripelt mikor töltögetett a merevlemez, nem szerettem, utána jött a vibra16 ég és föld volt a kettő, aztán egy pci-os sb 128, na annk már mérföldekkel jobb hangja volt ezeknél. A Creative meg mehet a búbánatba, itt a live 5.1 digital kártyám és csak a nem hivatalos driver kezeli le Win7 alatt, de sehogy nem tudtam belőni azzal hogy ha skype-olok ne halljam vissza magam a fülesben, a vicc hogy az Sb 128-at meg simán kezeli a Win7.
"Nem támogatjuk, vegyél új kártyát ami ugyanezt tudja más köntösben."
Az alaplapi Realtek sem rossz, csak a basszus gyenge, és fele ekkorát nem szól.
Szerk.: Ha minden játék támogatná akkor az sb 128-at használnám, de néhány játék nem szereti.Spista: Az én gigabyte lapomon be lehet lőni a hogy ha nem indul el a lap, default módban induljon legközelebb, valami "error count" vagy mi, a számláló értékét meg lehet adni 1-5 között, ez egy okos dolog szerintem.
[ Szerkesztve ]
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
addikt
válasz snake1977 #20553 üzenetére
Haver 128-asát nem támogatja. Az SB 128 széria volt az első amikor azt éreztem, hogy a Creative a vevők pofájába köpött. Annyi féle variáns volt, hogy csak na. Ráadásul hangminőségileg némelyik elég botrányosan viselkedett. Én akkoriban a Vibra16-ot vagy a Live-ot pártoltam. De akinek nem volt fontos a dos alatti zajkeltés oda bármilyen CMI vagy Yamaha chip-es hangkarit ajánlottam. Egyes CMI-k még a Live-ot is megverték hangban. Persze ott is nagy volt a szórás. De ezek az alaplapiak nagyon zajosak voltak, még a maiak is azok, de sokat javultak. Főleg, hogy már van digi.
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
snake1977
őstag
válasz benedekco #20555 üzenetére
Be van kapcsolva a hardver driverek frissitése? Mert eddig nekem az ES1371 (erre konkrétan emlékszem 3napja löttem be egy win7-es gépbe) gond nélkül ment, de van több ilyenem és egyikkel sem volt gondom még, nem tudom melyik verzió lehet ha nem szereti.
A jó öreg live! 3 gépemet is túlélte, ő valahogy mindig nálam ragadt, a hangja nagyon jó volt.Spista: én ha tuningolok count 1-be teszem,és ha resetel a gép már a default beállitásokkal megyek a bios-ba. Persze ha élből csontra fagy, akkor nincs mit tenni rövidre zárom a jumpert.
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
őstag
SB128 volt az egyik legjobban sikerült SoundBlaster kártya. Kár, hogy egy átcímkézett Ensoniq
-
Fenyő
őstag
Tegnap átvettem Zotyesztól a K6-III+ procit, egy kis tesztelgetésen már túl is esett, 2.0 v-on 550-ig megy coki hűtővel, 600-hoz a teljes stabilitáshoz már 2.1v kell és egy méretes hűtő, úgy vettem észre elég érzékeny a melegedésre, kb 50+ fok fölött instabillá válik. 3 lapban is tesztelgettem, egy Viásban (Amptron PM9900) és 2 Alisban (Acorp 5ali61, Asus P5A-B rev 1.03), 256 mb ram ás egy V3 3000 társaságában, az Acorp és az Amptron nagyon hasonló teljesítményt nyújtott (a Via egy nüansszal talán jobb volt 3dmarkban, ellenben az Ali meg memóriakezelésben), viszont az Asus 3Dmakikban egy olyan 5-10%-al lemaradozott az Acorphoz képest, ezen kicsit meglepődtem, a Quake2 3.20 timedemo1 viszont mindegyiken 74 fpst produkált 1024x768-ban, tényleg iszonyú jól van optimalizálva 3dnow!-ra, ez 640x480-ban simán 100+ Fpst jelent. 1-2 screenshotot meg is örökítettem;
Szerk; Szenyor lettem
[ Szerkesztve ]
Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!
-
Peter789
senior tag
válasz snake1977 #20553 üzenetére
az asus P5QC defaultba csinál ilyen hibaérzékelést, bármikor megfekszi a gyomrát az új beállítás, akkor a köv indításnál 100-as fsb-re áll és figyelmeztet hogy gond van, menjek be a bios setupba. ott az addig hangolt értékek megmaradnak, finomhangolhatok rajta kicsit és ismét mehet egy próba. nem nagyon volt még szükségem jumperes resetre... viszont van egy bugja is: ha bekapcs után, a post közben azonnal kikapcsolom szabályosan a gombbal, akkor azt szintén hajlamos hibaként kezelni...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
Peter789
senior tag
jól hangzik, igyekszem én is mielőbb összehozni vele a találkozót... már itt várja a 400@600-as cel1 és a 800/133-as P3, ami szintén 100-as FSB-vel ugyanúgy 600-on fut, úgyhogy remek összehasonlítótesztet lehet majd kihozni belőlük
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
snake1977
őstag
válasz Peter789 #20560 üzenetére
Az értékek nekem is megmaradnak a biosban, meg ugye alapból el is menthetem őket profilokba aminek saját nevet is adhatok, a probléma akkor van ha olyan beállitást használok, amin már nem is postol a lap, ugye ilyenkor értelemszerüen nem is érzékeli hogy hibás inditás történt, mert nem jut el idáig, ilyenkor jön a cmos reset muszályból....
Benedekco: Nekem CT5803-as van, meg ES1371 ezeket simán lekezelte.
-
Peter789
senior tag
válasz snake1977 #20562 üzenetére
nálam az nem gond, ha nem post-ol - azt hibának érzékeli. a gond ott van, ha a post-on túljut, de a bios setup-ba lépésbe állandóan belefagy. akkor azt hiszi hogy már minden rendben, ennek ellenére ugye nem tudom többé átállítani az értékeket > csak a cmos reset marad... szerencsére ennél is vannak menthető profilok, úgyhogy megmarad minden. már csak azt hiányolom, hogy a bootdevice menühöz hasonlóan valami egyszerű váltási móddal lehessen lépkedni a profilok között...
-
snake1977
őstag
válasz Peter789 #20563 üzenetére
Ez a profil váltásos dolog nem is rossz ötlet!
Pl. netezéshez egy alulfeszelt, energia takarékos profilt belőni, játékhoz meg egy tuningos profilt, boot-nál meg lehetne választani, ez tényleg Calypso matricát érdemlő ötlet!...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
Fenyő
őstag
válasz Peter789 #20561 üzenetére
Megfuttattam őket még egy Geforce2 GTS-sel is, 3D2k alatt 37xx, ill. 38xx lett eredmény a Via javára, azonban az Aliban kifejezetten döcögősen/be-be rángatva ment a Geforce, míg a Viában ilyennnek nyoma sem volt, szóval tényleg lehet vmi abban, hogy az Ali nem igazán komálja a Geforceokat, szóval ez alapján ha vki vmi komolyabb agp-és kártyát tenne SS7 rendszerbe, az válassza inkább a Viát.
-
Fenyő
őstag
válasz zoltanz #20567 üzenetére
Ennél erősebb vgat valószínűleg nem is lenne érdemes tenni egy SS7 rendszerbe, már ez is erősen procilimites (olyan 6-7000 pötty között teljesít a GTS egy hozzá passzoló cumine P3/ thunderbird Athlon-nal), bár vmi nagyon korai detonator volt fenn (5.33 ha jól emlékszem), mert sima TNT is használtam benne, lehet vmi újabbal lenne még benne 1-200 pötty, szóval egy Geforce2Ti-vel tuti át lehet törni a 4000-es határt, de ennél sokkal több egy Ti4x00-al sem lenne...
-
Fenyő
őstag
válasz DarthSun #20569 üzenetére
Persze biztos lehet, mondjuk a 3dmark2000 és 2001 összehasonlítása kicsit csalóka, mert az újabb shaderekre optimalizált kártyákon a 2000 kevesebbet megy, mint 2001, mivel a DX7 funkciókat a shaderekkel emulálja, ami érthető módon lassabb, mint az eleve erős DX7-es hardveres egységgel rendelkező kártyáké, szóval ilyen szempontból a GF4Ti vagy FX5900 lehet a 2000-hez a legjobb választás, mert ezekben még van ilyen egység, de csak egy GF3Ti200-am van még itthon, az meg DX7-ben nem sokkal gyorsabb a GTS-nél.
-
Lefutattam én is a PII- őn. A Voodoo3- at 3DM2000- ben megveri a GeForce2MX400, a Voodoo- ban nincs TL, 99 alatt meg a Voodoo izomból lenyomja az MX- et. A GTS- ed persze mindegyikben jobb
Ebben a lapban csak cl3- ban mennek a ramok, cl2- ben kicsit jobb lenne.A 3 test probléma nem megoldható.
-
Fenyő
őstag
Kicsit még utána jártam ennek az Ali döcögős témának, és kiderült, hogy a biosban a primary frame buffer névre hallgató opció okozza, ez a Voodooknál kifejezetten jó hatással van a teljesítményre, de más kártyáknál, fps ingadozáshoz vezet.
Az P5A-B vs 5Ali61 különbséget is ez okozza, mivel az Asusban nincs ilyen opció, ezért lassabb Voodooval, más kártyákkal viszont nincs különbség a 2 lap között, viszont mindkettő csak 1X-es agp-vel stabil és a P5A-B-ben az agp turbót is ki kell kapcsolni, ha nem Voodooval használjuk.Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!
-
Yutani
nagyúr
...a primary frame buffer névre hallgató opció okozza, ez a Voodooknál kifejezetten jó hatással van a teljesítményre, de más kártyáknál, fps ingadozáshoz vezet...
...az Asusban nincs ilyen opció...
...a P5A-B-ben az agp turbót is ki kell kapcsolni, ha nem Voodooval használjuk...
Logikailag nekem úgy tűnik, az Asusban az AGP turbo opció megfelel az Acorp primary frame buffer opciójának. Vagy tévedek?
#tarcsad
-
Fenyő
őstag
válasz Yutani #20573 üzenetére
Igen én is gondoltam rá, hogy egy és ugyanaz a kettő, de akkor mégis mi magyarázza, hogy Acorp lap egy olyan 5-10%-al gyorsabb a Voodoo kártyával az Asusnál, ill az Ali Agp control utilityben is van ilyen turbo mode, ami független a primary frame buffertől (mondjuk az Asus lapban meg kéne nézzem, hogyan van ez beállítva alapból, és ha tiltva van akkor a fentebbi szoftverrel manuálisan túlvezérelve kiderül a dolog), mondjuk az Asus lapot, csak 128 megával teszteltettem, és így a GTS majd 4000 pontot ment benne, tehát még így számít, hogy az alaplapi cache (512kb) mennyit tud bekesselni, ennél több memóriánál vissza lassul egy picit, persze nem olyan drámaian, mint K6-2-nél.
Bacsis; Viánál nem tapasztaltam laggolást, csak a fentebb leírt esetekben Ali chipsetnél. Viánál a memóriabeállításokkal kell szöszölni (2-2-2-5 + memory interleave enabler, ill. wpceredit-tel lehet még egy-két rejtett opiót előbányászni (pl read around write stb.)), ill van K6-2CXT prociktól fölfele egy util (MXK6OPT a neve), ami a write allocation-ont optimalizálja az aktuális vga-dhoz, ez 2D-ben kb +50-60%-ot jelent, de 3d-ben is hoz egy 5-10%-ot a konyhára.
[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
az érdekes az hogy friss telepítésnél nincs gond csak ahog ykezdem belakni a windows-t és nem tudom melyik szoftver okozza.. ezért gondoltam hátha mégis valami BIOS beállítás lesz érte a felelős, ha már túl sok minden van a memóriában, az miatt van ez a jelenség... vagy akkor mégse Jahh vágom, hogy VIA-nál jól le kell nyomni a memória késleltetést, mert sokat hoz de még kipróbálom ezeket a rejtett opciók buherálását is
-
Fenyő
őstag
Nincs valakinek véletlen Asus P5A-B alaplapi hangkártya csatlakozó leírása? A manualban minden pontosan dokumentálva van lábról lábra, ezt az egy csatlakozót leszámítva, a kivezetés meg persze nincs meg. Egyedül ennek a lapnak olyan az elrendezése, hogy Voodoo2 Sli-t lehessen pakolni bele a másik 2-ben, az egyik vagy mindkettő Voodoo a cpu hűtő miatt nem fér be, viszont a P5-AB-nek eggyel kevesebb bővítő slotja van, így alaplapi hangkártyára szorulnék (ami nem is olyan rossz, CMI-8330) vagy a hálókártyát kéne kivegyem, hogy helyet csináljak egy hangkarinak.
Ahogy sejtettem egy kicsivel újabb driverrel máris jobban megy a GTS a K6-III+ @600-al;Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!
-
Egyébként evvel a konfiggal ez tényleg szép eredmény.Viszont a Voodoo2SLI- t én PIII- ban hagytam, ott 900MHz- ig hajtva a procit, 800MHz- ig még nőtt a Voodoo eredménye, afelett már nem. Tehát PIII 800- on hajtja ki, a K6-III nem lesz elég neki sztem.
Megnéztem a manualt, az enyémben sincs benne a CMI kiosztása.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
Peter789
senior tag
ha nem kerül elő kábel, akkor marad a méregetés, gondolom csak a line-out érdekel, a gameport és bemenetek nem fontosak... legkönnyebben oszcilloszkóppal lehetne beazonosítani a csatornákat, de ha van egy sima voltmérő digitműszered, akkor azzal is meg lehet oldani: kell keríteni / csinálni egy wav hangmintát, ami egy adott frekvencián megszólal, majd elhallgat, mondjuk 3mp-es hang + csend váltással végtelenítve. majd egy beazonosítható földponthoz képest sorban végigmérni minden tüskét és keresni azt ahol láthatóan ebben az ütemben ugrál a voltmérő. így be lehet azonosítani külön a bal és jobb oldalt is, majd mezei elektronikai boltból beszerezhető alkatrészekből össze lehet rakni a jack/RCA kimenetet
a vinyód megjött a napokban, de még nem tudtam megszervezni a találkozót az ismerősömmel
-
pw12345
aktív tag
válasz bacsis #20581 üzenetére
Majd hozz már le nekem kérlek egy gravismaxot, egy PCI-os Voodoo5-öst, egy ET6300-ast, meg egy bösendorfer zongorát!
Közben én is megkaptam Zotyesztől a K6III topicnévadó proccot, hálás köszönet
Talán a legszebb CPU, legalábbis a kupakja
Kipróbálni még nem tudtam, mert nincs hozzá deszkám. Van valahol esetleg lista milyen lapokkal megy?
Valami kafa kis Abit lenne jó, már, ha volt ehhez a típushoz.
Egyébként mi az érdemi különbség a Super7 és a Socket7 közt, vagy csak a feszkók?
Van egy siemens-nixdorf lapom, lehet, hogy azzal menne, de nem tudom működik-e: elég mély vágások vannak egy részén -
spista222
addikt
Ha csak hangkimenet elég akkor azt általában két "nagy" elektrolit kondenzátoron keresztül csatolódik ki.
Megnézed ezt és mivel ezen nincs hangchip így az a két kicsatolókondenzátor is hiányzik, így elvileg megvan a hangkimenet(multiméter szakadásvizsgálattal megkeresed a csatlakozón a hozzátartozó tüskét).
Bemenetet figyeléssel lehetne megtalálni. -
Ádyka
őstag
válasz pw12345 #20583 üzenetére
A Super Socket 7 (vagy Super 7) a Socket 7 egy módosított változata, amelyet az AMD tervezett. Támogatja a 100 MHz-es FSB-t és az AGP-t. A Super Socket 7-et az AMD K6-2 és K6-III (+) használta, és néhány kései Cyrix M-II.
Mintha egyre kevesebb működő Super Socket 7 lapot lehetne találni. Nem sokan adják el őket, ugyanis eszmei / feelinges értékük egyre nagyobb, míg valós értéke 1-2 K között van maximum. Ez az összeg meg manapság senkit nem húz ki a sz@rból.
Nekem is van még bedobozolva egy MVP3-as a világverő Sector műhelyéből. Amennyire gagyi volt annó (pl annó a VX-esemnek még a leírását sem voltak képesek helyesen megcsinálni), ez a VIA-s kimondottan jó lett. Tarcsinak jó lesz. Persze inkább a Soltek SL54-U5 van belőve.[ Szerkesztve ]
Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
zotyesz66
őstag
Az az MVP3-as Sector lap, az valójában PC Partner. Volt nekem is, de nem voltam odáig érte. Ment benne K6-2 550 és K6-III 400, az úgy komplett tuningmentes volt, de alapból is kihívásokkal küzdött sebesség és stabilitás terén. Persze lehet, hogy csak egyedi gond volt. Az említett K6-III procival egy moddolt bios-os PCChips M537DMA (VXPro+) stabilabb volt, a K6-2 550 pedig egy P5A-ban működött hibátlanul utána évekig.
-
zotyesz66
őstag
válasz Yutani #20587 üzenetére
Az Epox nagyon értett hozzá, hogy lehet jó Via chipsetes lapot csinálni. Nekem ugyan sajnos nem volt, de láttam szutyok 693-as lapot tőlük ami hasított. Vagyis nem a lap volt a szutyok, hanem általában a 693-ast gondoltuk annak. Kár, hogy sok volt köztük a pufi kondis döglött.
-
Fenyő
őstag
válasz spista222 #20584 üzenetére
Hú nagyon köszi, gyorsan ki is mértem 24-26-os láb a left/right és 23/21/19 a földek, a 25 vakláb, de sajnos vmi nem kóser a hangchippel, ált sípol ha vmit elindítok rajta, gyakran fagy is, ill. ha vmi mégis megszólal az csak a jobb oldalon, ált egyszerűbb wav vagy midi fájlok. Dxdiagban pl a directsound szól a jobb oldalon, de mellette sípol is, a directmusic viszont csontra fagy. Ha bekötöm az alaplapi speakert az is ugyanúgy sípol, ahol a hangkarinak kéne megszólalni, szóval vmi hardveres hibája lehet, driverei rendben feltelepülnek és nem jeleznek hibát.
pw12345: K6-III+-nak olyan lap kell ami tud 2.0v-ot, vagy minimum 2,2-őt (de ált ami tud 2,2-őt az 2-őt is) és bios szinten is támogatja, itt utána nézhetsz, hogy milyen lapokhoz van biofrissítés hozzá, ill. amelyik nem tud megfelelő feszültséget adni hozzá, az jelezve van, hogy feszkonverterre is szükséges lesz...
Az aprón találtam egy Acorp 5ali61-et, ez pl megfelelne hozzá, bár nincs dokumentálva rajta az összes feszállás, de kimértem rajta, hogyha az összes feszjumpert (JP7) lekapod, akkor kapsz 2v-ot, a 2,1v-hoz pedig 1-2 (a többi off) on szükséges.[ Szerkesztve ]
-
Fenyő
őstag
Megnéztem dosos sb-vel is (egész pontosan a dosos driver Sb proként emulálja), ott is be-be sípol bizonyos hangoknál (ennél is szól a bal oldal, de halkabban mint a jobb), szóval valószínűleg dög a hangchip rajta, egyedül a dosos adlib (mpu401) portja működik rendesen.
-
Fenyő
őstag
Jól szétfloodolom a topicot a témával , de sikerült egy kis előrelépést elérni windows alatt, találtam egy újabb drivert (2.0, eddig az 1.6 volt fenn) és ezzel működik mindkét csatorna sípolás nélkül és fagyás nélkül, de csak úgy ha elindítom a dxdiagban a directsound testet (lehet mással is, de eddig egzaktul ezzel vált be biztosan) és közben kiikszelem a pc speaker mute-ot, ilyenkor sípol a teszthangmintával együtt, de ha újra elmute-olom a speakert, akkor csak a speakeren sípol tovább a line-out kimenet rendesen szól mindkét csatornán akár mit hallgatok vele, és ez a legközelebbi újraindításig így is marad (szóval nem túl kényelmes megoldás ), tehát így vhogy kettéválasztódik a sípolás és a normális hangoktól.
[ Szerkesztve ]
-
Peter789
senior tag
első körben lecserélném azokat az elkókat - hátha döglenek és ez okoz valami gerjedést az előerősítőben / végfokban
-
Fenyő
őstag
válasz Peter789 #20594 üzenetére
Ok, majd rájuk kukkantok (bár ránézésre nincs púpos kondi, és amúgy stabil is a lap, de sose lehet tudni), de ez nem szimpla gerjedés, hanem éles hangon sípol, ahogy a pc speaker is sípol, ha vmit nem talál rendben a bootolás folyamán...
pw12345: egy Cirrusért az tényleg húzós ár, vesa bus ide vagy oda.
-
Fenyő
őstag
válasz bacsis #20597 üzenetére
Nem tudom, ez egy sima föld, left, right felépítésű jack kimenet, ahogy az alaplapon is vannak a lábak, esetleg ha az Asus féle vmi paneles felépítésű, ahol a nyákon van ez-az, elképzelhető. A nevezett két kondira pedig rámértem, nincs zárlat vagy szakadás bennük, kapacitásmérőm az nincs, de púposodás, elektrolit maradványok nem láthatóak rajtuk.
-
Fenyő
őstag
válasz bacsis #20599 üzenetére
Ezek szerint akkor az eredeti kivezetés is mezei, tehát akkor nem az lesz a hiba.
Persze legegyszerűbb lenne másikat beszerezni, ha ez olyan könnyű volna , a P5A-B-ék többsége hangchip nélküli (meg ugye a revízióra is figyelni kell, hogy ne legyen 1.04-nél újabb), azzal ugyanott tartok mint most, a P5A-n jóval több bővítő slot van (ATX méretű), tehát ott gyak. mindegy is hangchip megléte, viszont jóval ritkább és ATX ház/táppal megy, ami most épp nincs fölös darabom (mondjuk egy p3-as midist nem nagy ügy beszerezni), AT-ésből viszont több is akad.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6mag 12szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest