- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz HANDO88 #56536 üzenetére
"Idiótabiztos", ez én is szoktam használni, csak úgy, hogy "hülyebiztos".
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Whysperer
addikt
válasz Hegyirabló #56551 üzenetére
Az a teszt úgy szar ahogy van.....
1 azon az oldalon eggyel lentebb már nem is szerepel az i3.
2. AMD R9 290X GPU, i5 3570K CPU, 16 GB Ram 60 FPS-t csinál amire a v_ptere oldal tesztjében a 4770k se képes az x290x-nel
3. [link] állítólag a PCLAB.pl szerint 47 a max. bocs ,de én itt sokkal többet látok és nem OC a fx. vagy ez? [link]ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Tournament #56553 üzenetére
Vagy olyan mint amikor a Corsair H100i GTX megveri a 140K HUF-os vizhutest......ertelme nulla az ilyen teszteknek.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Whysperer
addikt
válasz Tournament #56553 üzenetére
Semmit csak már unalmas ,hogy az ilyen sült bolondoktól nem tudsz nyugodtan ellenni jó közösségbe mert IPON-on is meg itt is trollkodik. [link]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Hegyirabló
veterán
-
Whysperer
addikt
válasz Hegyirabló #56557 üzenetére
Írok valamit ----- SAS reagál rá --- Te reagálsz SAS-ra --- éN meg reagáltam tovább.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Hegyirabló
veterán
válasz Whysperer #56558 üzenetére
Na jó, csak én tök másra reagáltam, ráadásul nem is SAS-ra, hanem FARKAS-ra...
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Hegyirabló #56559 üzenetére
Azert nem kicsi a SAS es a FARKAS kozott a kulonbseg
-
Whysperer
addikt
válasz v_peter2012 #56561 üzenetére
Kérni kérheted ,de ugyan abba a stílusba beszélek veled ahogyan Te beszéltél velem IPON-on
-
Whysperer
addikt
válasz Balathruin #56563 üzenetére
Bárkitől szívesen , de még ha letiltanak porhardverről akkor sem fogok se elnézést semmi hasonló még közelében se lévő dolgot mondani Tenni v_peter-től. Nem tud senki sem olyan okot mondani amivel rátudna valaki venni ,hogy Én őt tisztelettel kezeljem. Főleg ,hogy már nem tudom hányadik accountja újoncként és bejön mindenhol AMD-s topicba és csak spamolja tollkordását és ez volt a témához is az utolsó hozzáfúni valóm. megfogadom a tanácsot!! "Urban legend. Hagyni kell az ilyeneket. Ennyi.."
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Hegyirabló #56494 üzenetére
Jesszus, most tértem be, ez a terror várt első kommentként
Ez murder case, embör! Ezen majd átlátszónak kellene lennie a cuccnak, olyan kevésnek illene rákerülnie!Whysperer: nem ér annyit, csak ne szólj hozzá, aztán majd megunja, bocsánatot kérni sem kell, csak ne legyen megint vitázás
-
ViZion
félisten
Lehet bennem van a hiba, de valahogy nem izgatnak a tesztek különösebben. Láttunk rá sok példát, hogyha nV keze benne van, akkor csak azokon fut jól (értsd magas FPS-el, de mint hallottam ez nem egyenlő a szép, hiba nélküli és magas FPS-el ), így pl. le is tettem a 970-es VGA-ra váltásról. Cserébe pár effekt árán elég jól futnak a játékok, nagy akadozás még nem volt... és a prociban is van még tartalék. Persze ettől lehet temetni az FX-et, születése óta megteszik. Akinek nem elég, vegyen mást. Sass-on kívül ezért még senkit nem bántottunk. OK, őt is inkább azért, mert a Sass egy állat, nem a zintel miatt...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
rappit4
őstag
Halihó!
Az utóbbi időkben a már beállított szerény 4,0 Ghz-en futtattam a procimat, ami még mondjuk Team Fortress 2-höz jó volt, de BF4-ben már néhol kevés volt és most meg akarom venni a GTA V-öt, ezért szeretném feljebb pöccenteni mondjuk 4,5-6 Ghz-re. A probléma a hőmérséklet, már a kezdetektől fogva küzködök, már volt 3 különböző léghűtésem így végül más opció híján megvettem a Thermalright Silverarrow IB-e-t mellé pedig egy MX-2-es pasztát Habugi ajánlásával. Viszont még így is irreáls hőmérsékleteket kapok és egyszerűen nem értem meg, hogy miért. A pasztát mindenféleképpen felkentem, de nem sokat változtatott. A házamat is kicseréltem (Enermax iVektor) és van benne 4db venti push-pull módban. A proci ventije is a legmagasabb fordulaton megy. Most felpöcköltem 4,4 Ghz-re. A feszültség pedig 1,337V. Stabilnak stabil, mivel egy IBT végigfutott, viszont a hőmérséklet egészen 77 C-ig felment. Esetleg van valakinek valamiféle ötlete, hogy mihez kezdjek? Jó lenne már pontot tenni ennek a végére. Köszi előre is! -
Tibicsucsu
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki a hűtés megoldódott. ViZionnak volt igaza. A leszorítással volt gond. Egyszerűen már nem feszült rá annyira a hűtő a procira. Kicsit vissza kellett feszítenem a "lábát", hogy nagyobb nyomást fejtsen ki, amikor rácsavarozom a keretre.
Frissítettem a BIOS beállításaimat is. Sokat nem szöszmötöltem vele. ViZion rövid leírása alapján állítottam be a dolgokat annyi különbséggel, hogy a feszt lefele vittem
Most úgy néz ki, hogy 57-58 fok a max Prime alatt (nyitott háznál). Ehhez viszont kellett az ASUS FAN Xpert, mert az istenért se tudtam úgy beállítani BIOS-ban, hogy normális legyen. Ez a FAN Xpert viszont idegesítő, mert nyivákol ha nem megy a venti idle. Nem lehet vhogy úgy beállítani BIOSban, hogy fokozatosan emelje a fordulatot?
Én manual, max 57fok/80%, min 40fok/30%-ot állítottam be, de nem gyorsult 57 foknál (62-nél sem).Köszi mindenkinek az eddigi gyors segítséget, infót!!!
[ Szerkesztve ]
-
-
ViZion
félisten
válasz Tibicsucsu #56568 üzenetére
Bódottá!
Örülök, hogy segíthettem.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
rappit4
őstag
válasz Kutya_7 #56569 üzenetére
Na, ebben nem vagyok biztos. Aláhúztam, ami felszökött 77-ig.
-
Kutya_7
tag
válasz rappit4 #56578 üzenetére
Hát több mint a semmi, de sztem 1 12-es aa VRM fölé, 1 12-es lap hátuljára a proci alá.
A magok 62-ig mehetnek hivatalosan, én 70-ig mentem max, szived joga meddig engeded.
Kupakot(alaplapi érzékelő) kéne leljebb tornászni.Cuccváltás folyamatban: AMD C-60 Asus laptop még működik :)
-
Hegyirabló
veterán
válasz norbert1998 #56565 üzenetére
Majd ha nagyon unatkozom, akkor újrapasztázom, de már nagyon unom, hogy többet van szétszedve a gép, mint használva. Egyébként segít valamit, ha vé-konyak a paszta rajta? Hőmérséklet ügyileg?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Hegyirabló #56583 üzenetére
Hogyne.
Ha túl sokat teszel fel, akkor pont az ellenkezőjét teszi, mint amit kéne, vagyis, akkor már szigetel.
Véleményem szubjektív...
-
jambiyya
őstag
Sziasztok!
Melyik az a legolcsóbb lap, amivel egy FX6300-at ki lehet aknázni (4Ghz fölé szeretném lőni) kockázat nélkül?
Többen is a ASUS M5A97 EVO R2.0 írtátok, de az 25k, és 20k-nál többet nem szeretnék most áldozni rá. Azért, mert van egy FX6300-am, de a lapon sajna nem szereti, de ugye benne áll a pénzem, és inkább előre menekülnék.
Köszönöm. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #56592 üzenetére
Na akkor ezt most gyorsan dontsuk el, hogy +1 vagy +999 ?
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Ha akkor megadom a bankszamlamat, johet az 1000 angolt font/euro vagy a legroszabb esetben amerikai dollar!
Koszonom keresztFiam hogy goldolsz oreg apadra is! Az Isten tartsa meg a jo szokasodat
-
norbert1998
nagyúr
válasz Hegyirabló #56583 üzenetére
Te tudod, ha nem forró, nem fontos.
Mivan, több az off megint, mint az on?
-
Kolbi_30
őstag
remelem nagyon nem lottem melle az asrock 970 extreme3 r2 lappal..bar extreme tuningot nem szeretnek
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest