- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz Whysperer #55148 üzenetére
Tegyük hozzá, engem csak annyi zavart, hogy érinthetetlenül forró volt. Nyár vége óta jópárszor utána olvastam a jelenségnek, mindenhol azt írták, teljesen normális dolog, nem kell vele foglalkozni.
Nálam sem okozott az ég világon semmi problémát vagy hibajelenséget az évek során, pedig ha valaki hát én OC-zok. Simán csak zavart..
Speciel apróról sikerült lőnöm magamnak, az ilyen/ehhez hasonló chipset hűtőket már nem igazán gyártják.
Thermalright HR-05/55 és különböző alverzióikat keresgéltem, hónapokat..A varázslóéknál ugyan tudtam volna venni Ötzit [link], féltem hogy nem férne fel az SA mellé akkor sem ha megfordítom.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
marquuard
veterán
válasz .zSoLTi. #55149 üzenetére
Nálam az összes energiagazdálkodási funkció be van kapcsolva 4.8GHz-es tuning mellett, és tünetmentes. Olvastam olyat is, hogy a C1E be tud zavarni tuningnál, én még nem vettem észre fél év alatt.
Spread Spectrum-ot kapcsold ki tuning mellé, azt szokták ajánlani. Kárt meg nem tesz benne az energiagazdálkodás, ha esetleg bekavarna.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
Whysperer
addikt
válasz Habugi #55151 üzenetére
Ilyen találtam a BIOS-ba " AMD APM MASTER MODE"
[link] de ennek hogy van a foglalata mert nem láttam a képen ,hogy milyen módon van odafogatva. meg az a baj ,hogy a Brockent nem lehet fordítani és közvetlenül a csőről szívná a meleglevegőt.
"(#55132) miklosss2012 " Rendben van csak nem biztos ,hogy kellene költenem rá és lehet,hogy egy CPU és VGA-t kapnék egy Monitorral cégeset..,de tudom ,hogy akkor értelmesebb lenne 3 monitor stb, de Pályázati pénz és ,ha sikerülne akkor ugye ott a leírás szerint kell vásárolni és nem a logika szerint!
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Habugi
addikt
-
ViZion
félisten
válasz rappit4 #55158 üzenetére
Ez a haverod lapja, ugye?
Te lapoddal nem is bootol? Akkor gari.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Habugi
addikt
válasz Whysperer #55161 üzenetére
Nem. Ezt írtam a múltkor mikor kérdezted alkalmas lenne-e a lap példának okáért egy 8320as fogadására / tovább húzására mint ahol most (4.2) a 8120as ketyeg, hogy abban az esetben ha van benne/BIOS-ban APM (TDP Limit..) abban az esetben igen, megérheti a váltás.
Ezt is pusztán csak azért, mert az újabb revekhez nincs olyan BIOS amiben lenne APM, így azt nem tudod kikapcsolni, ez pedig erősen behatárolja azt meddig húzhatsz benne adott procit.
Tehát a tiédben van APM --> ki tudod kapcsolni (át tudod lépni a TDP limitet), 8+2es a VRM, mehet bele Vishera amit akár 5Ghz-re is pattinthatsz, hűtő kérdése az egész. Brockennel a 4.5-4.7Ghz sztem meglehet, erre is írtam hogy ilyen magasságban kb olyan lenne az új procival, mintha a mostanidra ráhúznál cirka +1Ghz-et.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Hencso
Ármester
válasz .zSoLTi. #55167 üzenetére
fuu 4+1 nagyon kevés nekem is 8+2 van és hát ök is izzadnak 4.8ghz nál mert sajnos a kicsi 8350 es bekéri az 1.47 vcorét!
én a helyedben nem igen tőrnék fel elégedj meg olyan 3.8 körül mert roncsolod a fázisokat a lapod nem egy hüde combos darab alsó árkategóriának felel meg ha tuningolni akarsz szerez be valami komolyabb deszkát![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
Byga007
aktív tag
válasz Balathruin #55179 üzenetére
Azért kapcsoltam le r magot mert a mai játékok max 4 szálat használnak vagy még annyit se dying light és inkább azt a maradék 4 magot tuningolom mondjuk a táp szűkössége is közrejátszik de értelmetlen játékra a 8 mag a mai világban . Szerintem kicsit jobb ha van 4 mondjuk 4,8 ghz vagy mondjuk 8 4,2 mikor nincs kihasználva a plusz mag ha meg kell akkor csak visszakapcsolom
Napok óta órák esnek ki az életemből és ezen már a napi másfél üveg vodka sem segít
-
-
-
ViZion
félisten
válasz Byga007 #55180 üzenetére
Ilyen esetben lehet a turbóval is tesztelgetni. Bár sokkal feljebb nem fog menni fele maggal sem, mint az összessel... szal. végül én is hagytam a 'csába.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
paleinho
senior tag
válasz marquuard #55187 üzenetére
pdf formátumban az összehasonlítás
USB portok száma, USB vezérlő típusa, ránézésre ennyi, illetve gondolom a tápellátás a legfontosabb változás
[ Szerkesztve ]
-
BRABUS113
aktív tag
Szevasztok megosztok pár infót veletek.
ASUS M5A97 R2.0
CPU/NB 2200MHz
HT 2400MHz8GB 2133 - 11-12-12-30 1.60V (ez gyári) (már volt tesztelve kisebb időzítéssel és az is megy) viszont a 2400-t nem tudtam ráerőszakolni még :/ 1.65V-n
FX 6300 (még gyári hűtő) (hamarosan cserélve)
4GHz-en állok és a vcore 1.176V, 1.2ről vettem le, remélem megy még lentebb, ez a cél!
Prime95 - Blend - több mint 15 perce megy és stabil.
[ Szerkesztve ]
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
85Slaci265DC
tag
Helló.!
Érdemes lecserélni egy Phenom2 X4 955(3.9GHZ) stabilan működő procit,FX 4xxx-6xxx szériára?
Nem szerkesztésről,konvertálásról van szó.
Játékban gondolkodom,van-e értelme a cserének.
7870 és a 660GTX-et elvinné még az X4 955 -3.9GHZ-en.
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz 85Slaci265DC #55193 üzenetére
Igen, van értelme. 63x0 vagy 83x0-ra.
Játékban is bőven érezhető lesz, legalábbis a felsoroltak mellett. -
rappit4
őstag
Gyerekek ezt végképp nem értem, most beindult az én lapommal is a gép. Viszont elindítottam egy IBT-t és felszököt 80C-ra majd leállt (gyári hűtővel)
Szerk.: Chrome alatt megmerevedett ismét a kép, egyelőre újraindult.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz rappit4 #55195 üzenetére
Állítgasd be rendesen biosban. Lehet valami nem volt a helyén korábban.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest