- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
válasz Gerisz #20403 üzenetére
Melyik drivert használod? A 13.2beta6-ot ajánlom. Ég és föld Crysis3 alatt a 13.1 WHQL-hez képest.
(#20405) Cseneles: Ez nem csak az AMD-nél van így az Nvidiánál is. A Vsync lényege az,hogy leszabályozza az FPS-t a monitorod frissítésére,ami általában 60Hz,és így nem kell maxon tekerni a VGA-nak,hogy előállítsa a 60 fps-t.
[ Szerkesztve ]
-
Cseneles
őstag
válasz Gerisz #20403 üzenetére
Nekem nem eredeti még is jó Vsinc el AMD még szar bekapcsolod aztán 30fps meg 60-max 90% ban használja a gpu-t
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Debilon
addikt
üdv!
hyper TX2 elég lenne egy FX6300 hűtéséhez?
húzás nélkül vagy minimális húzással ?
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Cseneles
őstag
válasz miresz #20404 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, de megy 65-70 fps 99% gpu load, Vsinc on megy 30fps és 60-90 max gpu load Na ez a ratyi driver gond
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Cseneles
őstag
válasz miresz #20408 üzenetére
Na akkor ez érdekes jelenség nálam Bár csak Crysis3- al tapasztaltam, driver minden a legfrissebb, proci 4Ghz
-
Cseneles
őstag
válasz miresz #20408 üzenetére
Proci huzásban kicsit segithetnél... Ha 2133Mhz-n használom a ramokat akár mire állitom az NB az 2200 marad, ha 2400 dongetek a ramokkal akkor automatán 2400 ra rakja az NB-t viszont itt már kidobál játékokból, hibára hivatkozva kékhalál sohasem volt cpu nb 1,3v ig próbáltam, ennyit tudhat a PROCI max?
-
miresz
veterán
válasz Cseneles #20410 üzenetére
Már írtam neked egyszer,hogy felesleges a 2400Mhz-s memória,semmit sem fog gyorsulni tőle semmi. Az FX-eknek 1866Mhz-ig támogat a mem vezérlőjük hivatalosan. Az meg,hogy mennyit bír még +-ba,az procinként változó,mivel ez már tuning.Nincs két egyforma proci. De szó mi szó felesleges kínlódás.
[ Szerkesztve ]
-
Cseneles
őstag
válasz miresz #20411 üzenetére
Viszont NB-t hogy nem engedi állitani az miféle anomália...? érdekes Ha aida memória tesztjét nézzük akkor 2200nbˇ,2133 ram Fsb:ram 3/16 arányon kb 3* lassabb mint 2400nb,ram 1/6 olvasás irás másolásban
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Ennyit hozzá tennék a fogyasztáshoz.
Az adatlapomon lévő config, az alábbit fogyasztja.
Netezés zene hallgatás mellett, 75-115W-ig, web oldaltól függően skálázódik a fogyasztás, de teljes betöltés után vissza megy szépen 75-80W-ra.
Crysis 3: 265W
Ugyan ezek az értékek, azt Athlon 2 X4 620-al.
90-100W a teljes terheletlen állapot.
Játék alatt felment 200-230W-ig is.(Nem Crysis3 alatt)
Mind két proci alapfeszen üzemel.[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
A jövő havi fizetéskor tervezem egy komolyabb lap megvételét, enyém eladásával együtt, az FX8350 alá.
Kérlek ajánljatok párat, milyet, milyeneket érdemes venni, amelyben simán, problémamentesen elmegy a proci 4.5 körül, hadd legyek addig is legalább tisztában a dolgokkal..Köszönöm
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
kucseranor
tag
Ha tuning során csak spontán lekapcsol a gép akkor a táp lehet kevés a procinak, vagy a lap tápellátása adta meg magát?
-
Debilon
addikt
válasz kucseranor #20416 üzenetére
szerintem főleg táp, de is-is
valaki esetleg erre?
hyper tx2 elég egy 6300-ashoz?
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Exelsior
senior tag
Sziasztok nem rég írtam hogy a gagyi HKC táp miatt lekapcsolt a gépem.
Kinéztem egyet jó áron és érdekelne hogy ez elbirja-e a configomat egy 7850 társaságában.
[CHIEFTEC 500W GPA-500S8 iArena]
Köszönöm a segítségeteket.
Üdv. Exelsior
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
ViZion
félisten
válasz csongi #20426 üzenetére
Bizony így van... és a csatik minősége is számít. Legutóbbi Chifi (Chieftec GPS-400A8, erre volt pénze a tulajnak, abban a boltban ahonnan venni kellett) a sata csatik műanyagja papírvékony volt. Az egyik el is tört felrakáskor, hogy írjam le... nem a vezetékes rész, hanem felette a műanyag, ami ahhoz kell, hogy rajta maradjon. Tehát ezen a felső rész "levált". Nagyon fain, ilyet még nem tapasztaltam, pedig szerelek sokat.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Yeffy
veterán
válasz BomiBoogie #20424 üzenetére
pontosan, én is azt nyúzom, halk, hibátlan.
felejtse el ezt az arénát, vagy mit...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
-
gyiku
nagyúr
-
bebe159
aktív tag
Mi gondoltok, FX-6300-hoz tuningra jó egy Alpenföhn Brocken?
-
bebe159
aktív tag
válasz BomiBoogie #20434 üzenetére
Közönöm a választ. Ház még nincs, úgyhogy majd olyat nézek
-
Fisherhun
tag
Hali !
Más is játszik a Tera online-al ?
Mert azt vettem észre ,hogy alig használja ki a gépem és néha elég jól lemegy 30 fpsre közben a vga kihasználtság 50% környékén van
Ennyire vacak lenne játék vagy nálam lehet a hiba ? Amúgy a proci magoknál is jó ha négy megy XD
Mondjuk ezt már megszoktam hogy a játékok nagy része csak 4 szálon fut de azért a többi game -nél el-el érem legalább a 70-80 fpst.[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
-
Yeffy
veterán
válasz BomiBoogie #20440 üzenetére
iiigen, igeeen...
meg is van már a nevén besz_rok...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
ViZion
félisten
Nah, itt az FX-6300! Holnap este hegesztés
Pár támpont kellene a kísérletezéshez: feszt nem emelnék, csak szorzót (nem szoktam feszt emelni, inkább alacsonyabb freki, de ne fűtsön). Tapasztalatok szerint mit mire szoktatok állítani?
Alap: C'n'Q enabled, feszek auto-n (ez majd módosul), ram nincs húzva, 1,5 V@1600, turbo off.
CPU spread, CPU LLC, NB LLC, HT link, CPU-NB freki, talán ezek a legfontosabbak. A cél nem a rekorddöntés, hanem a stabil és hűvös maximum, amit ki lehet hozni belőle.
Köszönöm!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
xatos3
senior tag
főleg ha katona akkor nem kéne beszólogatni XD,
ez a magyar rendszeresített ak-63 gépkarabély[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs