- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akcok94
senior tag
válasz Malibutomi #19450 üzenetére
7850? vagy akkor megérne mondjuk inkább 7950?
Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz cafeesiska #19453 üzenetére
A lapod bírni fogja a tuningot, de ennél pontosabban, hogy 4.5-5ghz közé lehet felhúzni nem hiszem hogy bárki tud mondani.
Hütéstöl függ, azt nem írtad milyen. -
Rico33
aktív tag
Gigaoff
Hogy lesz öngyilkos a csiga?
...Belenéz a konnektorba... -
MrM94
addikt
válasz BomiBoogie #19459 üzenetére
És miért nem fut a csiga?
Mert hülyén nézne ki ha lobogna a szemeAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
laca000
őstag
válasz BomiBoogie #19462 üzenetére
Melyik a legnőiesebb állat?
A csiga,mert mindíg nedves és nehezen megy el.[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
Yeffy
veterán
-
Asbee
veterán
Valaki használ/használt 970 extreme3-ban fx6300-at? Az érdekelne tapasztalható-e vele a lapnál gyakori melegedés és throttling.
-
lee56
őstag
válasz BomiBoogie #19459 üzenetére
Vagy inkább Csiga funclub
Azz mindkettő rá illik, még a neve is kutyás, már a DJ-t leszámítva
Igenis, kollektor úr.
No Comment
-
MrM94
addikt
Lenne egy nagyon hulye kerdesem ez az FX tenyleg ennyit eszik ,hogy egy ekkora böhöm hűtővel sem elegszik meg? Alapon Prime95 alatt ilyen ertekeket kapok [link]
A huto pedig igy nez ki, [link]
Ami meg nagyon erdekes,hogy a magok homerseklete az nagyon elter a kupaktol.
Gyarto weboldal [link]Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
laca000
őstag
Nem, az az alaplap hibája, mint az enyémnek, az Asrock E4 egy értékelhetetlen hulladék!
Ennyi.[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Magyarán semmihez sem való, tuninglapként volt beajnározva anno, és ahhoz képest semmit nem ér, túlmelegedő ócskavas, alapon bármilyen szutyok lapban elkaristol a processzor.
Akkor meg minek ez?
Amikor tuningra nem jó.[ Szerkesztve ]
-
Stepo
aktív tag
3,6Ghz-255W-54fok(46)
4Ghz-285W-66fok(55)
4,5Ghz-300W-???fok-itt csak a fogyasztást mértem,de az érdekes,hogy terhelésnél ugyan annyi feszt adott neki,mint 4Ghz-n mondjuk el is halálozott
Most venti hiányban szenvedek úgyhogy a mugen3-ason csak egy gyári ledes CM van,zárójelben a Scythe ventivel mért hőfokok vannak.Legszivesebben lecserélnék egypár cuccot(cpu,hűtő,lap,vga),de nincs rá keret
laca000 Nekem 4,7Ghz-en melegedik túl,ahol márt majdnem 1,6V-ot kér.Szerintem senki nem járatja 24/7-ben 1,6V-on Aki meg 8XXX-et vesz és 4,5+ot akar vele az rendes 990-es lapot vesz és vizet.Legalábbis nekem ez a véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
-
laca000
őstag
Hát nem erről kántálok én is?
Csak épp nem ölég régi alaplap ez ahhoz, hogy ne lehessen benne húzni, ez csapta ki nálam a biztosítékot, és cserélem is le, ez még biztosabblehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
Yeffy
veterán
ahogy Koponyafej barátunk is írja, bőőven jó lesz neki, ajánlhatod bele...
Laca: nem értem, mi bajod ezzel a lappal, én teljesen jól elvagyok vele, komolyabb tuningot is bírja ezzel, gondolom max az ilyen elmebeteg húzásokat nem bírja, de az meg meg engem nem érdekel...
csúcsprocihoz (8xxx) meg nyilván nem 20k-s, alap VRM-es, nem kellően részletes ventiszabályzós lap kell, ezt kb mindenkinek tudni illene, aki ilyen bika CPU-t vesz...na mindegy...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
laca000
őstag
Ezt én is tudom, csak ez a lap nem 20k volt testvér, mikor vettem, 1 éve, nem is oly rég.
Ellenkezőjét lehet állítani, csak épp vicc kategória mégis, hogy nem bírja el a 20%-os túlhúzást
Le lesz cserélve, megmondtam.
De amikor nyavajog itt valaki, hogy "ez meg az a baj" az extreme4-el, kisebb procinál is előjönnek hibák, ergo, a lap sz@r, és ez nem csupán árkategória függvénye, már a 980BE-t sem lehetett benne húzni, nemhogy ezt
Így meg egy vicc.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
MrM94
addikt
Persze,egyet ertek egy jobb deszka dukalna ala,csak nem gondoltam ,hogy problemam lesz vele anno mikor csak a lap volt meg.
@ Stepooszi a mereseket,akkor egy 8120 mennyit zabalhat ha egy 6100 ennyit eszik@laca000: neharagudj,fiatalember de ennyi segitseget egy hozza nem erto embertol is kaphattam volna,hogyha a problemakat elmondom neki az is ravagja siman hogy szar.De azert koszonom hogy emlekeztettel ra ,hogy egy darab sz@r van a gepemben
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
-
MrM94
addikt
válasz Malibutomi #19489 üzenetére
Kb mar vagy 5x raktam ujra fel a hutot,ennyiszer nem cseszhetem el a felrakasat,legalabbis szerintem.
@laca000: Semmi pajtas,csak fura a hozzaallasod a dolgokhozA cpu alatt a deli hid talalhato?Az nalam egeszen meleg szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
kungzi
veterán
szerintetek egy fx6300-hoz elég az asrock 970 e. 4 vagy kell a 990fx extreme 3?
-
lee56
őstag
válasz Malibutomi #19494 üzenetére
Lassan ott tartunk Asrocknál hogy csak az Extreme9 lesz ajánlható
http://www.asrock.com/mb/AMD/990FX%20Extreme9/No Comment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest