Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fido01

    aktív tag

    Sziasztok!

    Munkahely váltás előtt állok (már egy ideje) de úgy tűnik még várnom kell rá, hitelügyintézés stb miatt, viszont a fizetésem közel sem követte le az inflációt, született gyerkőc miegymás, úgyhogy inkább gyorsan, mint lassan de kezd felkopni az állam.
    Emiatt úgy döntöttem, hogy keresek egy másodállást, ha már váltani most nem tudok.
    Viszont a vadkeleten élek, ahol 500-600Ft-os órabérbe fizetik a pizzafutárt meg hasonló szintű pénzszórás megy, azon túl, hogy lehetőség sincs (kisváros, nincs éjszakai árufeltöltés, beugrós futár, miegymás)
    Szóval arra gondoltam, hogy keresek egy part-time/rugalmas remote állást, viszont egy nap keresgélés után nem igazán jutottam előre az ügyben, mert nagyjából vagy részmunka vagy remote pozik vannak.
    Ami fontos, nem IT-s vagyok hanem közgazdász ~8 év tapasztalattal, ebből 5 év vezetői (jelenleg is) és nincs mérlegképes regisztrációm (de főkönyvelőket vezetek, illetve én is jelentős részt könyvelek, bérszámfejtek, beszámolókat-riportokat írok stb)
    Az elképzelésem az volt, hogy bármilyen munka (akár data entry vagy adminisztráció) megfelelne amivel ki tudnám egészíteni a fizetésem és el tudnám látni a munkát úgy, hogy mellette főállásom van (munkaidőben is sokszor van több órás holt idő, munkaidő után, hétvégente)
    Van bármi tippeket hol/kiket érdemes ilyen munkával kapcsolatban keresni? LinkedIn-t professiont átnyálaztam már többször, többé kevésbé eredménytelenül.
    Vagy ha ilyen munka nem is létezik, akkor esetleg valami tipp arra, hogyan lehetne mellékest szerezni más (és nagyjából legális :D ) úton?

    Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák