Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz SzabiTibi #9693 üzenetére

    Leírásod alapján minimum 50%-ot megérdemelsz, de inkább 100% refundot (vissza posta nélkül)... a többit igazából az eladóval kell "leharcolnod"!

    Az 50%-ot azért írom, hogy legalább "ha eltudnád adni alaktrésznek 0-n legyél"... de mivel elvben alaból szart küldöt legyen az véletlen vagy szándékos, így járna a 100% is... viszont kérdés, hogy ha 100%-ot akarsz, ilyen esetben ali hogy dönt, hogy vissza kell-e postázni vagy sem... ha visszakell, akkor ott lesz egy -4E Ft-os költséged alsóhangon, így gyakorlatilag ugyanott vagy, mintha 50%-ot kaptál volna!

    (általában magasabb érték esetén... 20$ felett visszapostát kér az ali is... persze megint kérdés, hogy pl. a terméklapon mi volt megjelölve a vevővédelem plusz dolgainál... pl. hogy ki állja hiba esetén a visszapostát (általában a vevőre van hárítva, de akad olyan eladó, aki állja a visszapostát is)

    Én egy minimum 50% partial refund-ot próbálnék kiharcolni, mert még úgy jársz a legjobban! (a körülményekhez képest)

    Amúgy terméklappal könnyebben lehetne segíteni... (hogy lássuk mit vállalt az eladó)

    Ilyen szemponból jobb egy PayPal-os fizetés (ami ugyebár ali-n nem lehetséges), mert a PayPal visszafizeti a visszapostát ~1éve! (ez vásárlás előtt plusz érv lehet PayPal-os fizetésre)

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák