Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dami123

    csendes tag

    Sziasztok!
    Előre is bocsi, ha kicsit sokat, vagy már megválaszoltat kérdezek.

    Új, és olcsó notebook vásárlásán töröm a fejem. A kb. 110 - 125 000 Ft kategóriába be is esik néhány Acer is, legöbbjük képen ugyanúgy néz ki, még ha az egyik Aspire a másik Extensa, vagy Travelmate, tényleg csak kb. kétféle kinézetű Acer gép van (szóval pl. ha a billentyűzet érdekel, akkor nem kell feltétlenül egy egyező típust találnom, és a ház is ugyanúgy néz ki)?

    Másik gondom, hogy a gépekről az egyes oldalakon fent lévő specifikációk időnként ellentmondanak egymásnak, sőt nem ritkán az Acer honlapján lévőknek is.

    Egyelőre kinéztem egyAspire 3104-eset ([link]), mert ha igazak a specifikációk, talán ez még a legjobb a mezőnyben, de javítsatok ki, ha 130 e alatt van jobb is.

    Az lenne a kérdésem a 3104-esről, hogy úgy néz-e ki mint a képen (színben, stb. elég kicsia a megadott kép, ráadásul a hátlap nem látszik), hány megahertzes a proci ami van benne (van ahol 2Ghz van ahol 1.8Ghz van megadva), hány USB dugó van rajta (itt ellentmondásosak az adatok), és amik talán a legfontosabbak számomra, meddig bírja az akkuja (úgy általában, de leginkább szövegszerkesztés közben), és mennyire hangos, illetve mennyire melegszik?

    Illetve van valami tippetek, hol érdemes venni, vagy melyik boltot kerüljem el?

    Köszi

Új hozzászólás Aktív témák