Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Ha Prime-ban hibázik az 1ik mag akkor mivel lehet orvosolni és miért van ez?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Fifus
csendes tag
Sziasztok, kérdezném, hogy valakinél a béta 23-as bios-szal van-e gond? Procit kell vennem, de az e6550 helyett egy e8400 is jó volna...
-
ERPY
őstag
Szerintetek a 23-as bios elbirna egy 45nm-es quad procit? Vagy inkább csak duo-ba kellene gondolkozni?
-
Fifus
csendes tag
-
ERPY
őstag
A 6850-el minden szuper, semmi gondom nincs vele.
Előtte egy e6400-am volt, az 3.2-őt ment, de akkor még csak gyári hűtőm volt. Bajom azzal sem volt. Ezért is nem akarok váltani, mert nagyon szeretem ezt a lapot, az IP45 meg csak nem akar jönni Abitéknál. :-(
Most egy Freezer 7 Pro van a lapon, szépen hűti a e6850-et. Semmi hangja. Padló terheléskor (orthos, prime) nem megy 60-65 fok fölé.
Csak szeretnék már egy quadot, de nem tudom a 23-as bios szeretné, avagy sem. -
Fifus
csendes tag
Most meg azt kérdezném, hogy spd-n hagyva a memóriát, és ha a proci adja az fsbt, az ugye 340, 850-en mennek a duál kingmaxok és a proci húzhatatlan? 5 Mhz emelést se bír ki az fsb.
Gondolom a memóriával van a gond, olvastam, hogy viszi a lap az 1066-osokat is, elég volna abból is a kingmax, vagy valami húzhatóbb szükséges?
Ha a ramot visszaveszem 533-ra, persze megy a tuning: 420-as fsb-nél vágott le, 410 még ment, az 2870 MHz a 6550-nél.
Egyébként a prescottos pentium után még így is egy álom. Hűvös és gyors. -
veterán
AB9Pro:
9 hosszú síp, 01-es kód a kijelzőn. Hangjelet vágom, 01 is ugyanezt jelenti? Alaplap nyekk? Bekapcsolás után keletkezett. Lekapcsolásig hibátlanul működött a gép olyan 3 éve cirka.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
veterán
Nem 01, hanem C1, no mindegy.
De ahogy nézegetem, valszeg memória lesz... Amúgy meg elindult. Érdekes jelenségek ezekどんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Loituma69
őstag
Ab9 alaplap 22 bios HD4870 videokártya 2x1 1GB Corsair 800 mhz ram van a gépemben.
Jelenleg E6300 proci van a gépemben 2.8 felhúzva. Proci cserét szeretnk, de milyet?
Q6600 2.4 ghz 31000ft vagy E8400, E8500 3.0 3.1 ghz 32000ft? Azt tudom, hogy 23 bios kell, de melyik proci gyorsabb vagy melyik működik egyáltalán a gépemben?
OP rendszer Vista 32 bit. Segítségeteket előre is köszönöm! -
-
SI
tag
Sziasztok
De hol késik a 23-s bios ?
ennyire szerencsétlen az ABIT
a hasonló.lapokhoz már adtak ki
friss biost -
c.s.f.
csendes tag
hi!
tudja valaki, hogy rá lehet-e rakni egy scythe ninja-t
kösz. -
wiggen123
senior tag
"Kiszáll az alaplapgyártásból az Abit" friss hír a PHn. Hát köszönjük... ennyit az új biosunkról :S
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
c.s.f.
csendes tag
megvan már thx!
-
Loituma69
őstag
Abit AB9 lapom van 800mhz ramokkal. Csütörtökön veszem meg az E8400 procit. Akinek ilyen van adhatna néhány fontos tanácsot okosságot, bios beállítás, stabilitás, esetleg tuningal kapcsolatban ID 23 bios az kell azt tudom!
-
--Disztroj--
senior tag
Hi All!
A minap beszereztem egy Hyper TX2- es coolert, de ugye ez 3pin es.
Mi ilyenkor a tenendő? Hogy tudom szabájozni a ventit?Help!
A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
--Disztroj--
senior tag
-
--Disztroj--
senior tag
válasz --Disztroj-- #1989 üzenetére
már senki se használ ilyen lapot és Hyper tx2-t vagy efféle 3 pin es cuccot?
-
Loituma69
őstag
válasz --Disztroj-- #1990 üzenetére
Használom a lapot nagy megelégedéssel E8400 procival. Hyper TX2 ventit nem használom és nem ismerem!
-
fjani
tag
válasz Loituma69 #1991 üzenetére
Helló! A keresztfiam fejlesztésen töri az agyát:Ab9 pro lapja van ebbe szeretne egy E8400-t egy 4870-es vga-t és 4 gb ramot.A kérdés ramból elég a 800-as vagy inkább az 1066-os kingmax?kétszer 2gb legyen vagy 4x 1gb.A legfrisseb bios-al tökéletesen kezeli-e az E8400-t,vagy inkább cseréljünk lapot is?
-
--Disztroj--
senior tag
A leírt cuccok simán mennek a lapban, a 23 bios úgy tudom még béta (ez kell az E8*00 szériához) , de tapasztalatok alapján semmi gond vele.
2gb ramok esetén úgy tudom csak a tuning a különbség az 1g-hoz képest, de lehet ez már régen volt....szal inkább 2*2gb-os modul, mint 4*1, ami helyet foglal és csak fűti a rendszert
szerk.: Ha van keret új lapra, akkor végülis jó lehet egy P45-ös lap (vagy olcsóbbért P35)
[ Szerkesztve ]
-
fjani
tag
válasz --Disztroj-- #1993 üzenetére
Köszi,lehet hogy beszámolják a régi lapot akkor csere
-
Tua
tag
Hali, Abit AB9 lapom van és vettem bele egy E8400 procit. Mivel állítólag csak a legfrissebb biossal megy, windows alól megpróbáltam frissíteni a 23-as bétájára... (hozzá kell tennem, hogy eddig minden bios frissítés ment uguruval) Nos, ez a rohadt program befagyott, egér meg se mukkant, hagytam állni picit a gépet, továbbra se moccant meg. Gép reboot, aztán azóta fekete képernyő. Ugye nem halt meg az alaplapom? (bios reset se segít)
-
--Disztroj--
senior tag
Szia!
Nah te ugyanabba a bajba estél mint én annó...nem halt meg a lapod, nyugi, csak a biosodat kell újraégetni..nem kellemes, de ez olyan művelet csupán, hogy elviszed egy ezzel foglalkozó helyre és kb. 10p alatt megcsinálják... árakat nem vágom, de nem lehet sok, hiszen nem egy nagy művelet... legközelebb más módon frissítsd a biosod (vagy ha a 23as az utsó akkor megkéred hogy rakják bele), mert az op rendszer alól para.
[ Szerkesztve ]
-
Raikkönen
tag
hali
én nem frisítettem még biost így a gyári biosom van a 16... most olvastam az abit oldalán a javításokat és van néhány ami segítene rajtam.
két kérdésem lenne: ha legujabb nem bétát(22-est) teszem föl akkor az összes javítás benne lesz( tehát amit 17-esben 18-asban..stb)amit eddig csináltak?
és hogyan tudok legegyszerűbben biost frissíteni? (flopy meghajtóm nincs)"Milyen sivár az a kor, melyben könnyebb egy atomot szétrombolni, mint egy előítéletet!" - Albert Einstein
-
gV
őstag
válasz Raikkönen #1997 üzenetére
persze minden javitás benne van a legújabb biosban amire ugy frissithetsz, hogy
felteszed az uGurut amit az alaplapi cd-n is találsz, de a neten van már újabb, az felrak egy flashmenu nevü progit, azzal tudsz win alol bios updatet csinálni#1995 huhh akkor nekem nagy szerencsém volt mert nekem simán felment a 23-as win alol, de mivel nem müködik avval az ahci visszatettem a 22-est
[ Szerkesztve ]
-
gV
őstag
válasz --Disztroj-- #1999 üzenetére
a win kockázatos, de nem esélytelen,
ez a bios frissités minden módjára igaz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.