Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B.Ricsike

    őstag

    Sziasztok.

    Egy új, interaktív bemutatótermet szeretnék létrehozni, ahol az ügyfeleket VR technológiával szeretném elkápráztatni. Magyarul, az általam forgalmazott termékeket, ezen keresztül bemutatni!

    Igazából iránymutatást várok tőletek, hogy lehet-e ebben gondolkodni? Van-e itthon olyan programozó, aki ezekre az eszközökre, létre tud hozni virtuális tereket, és le tudja modellezni a termékeinket. Beltéri ajtókról lenne szó.

    Első gondolatom az volt, hogy csak annyi kellene, hogy a sima fényképeket vagy powerpointokat, esetleg preziket lejátszani rajta, de erre alkalmasabb egy TV vagy projektor.

    Szóval ha már VR technológia, akkor legyen ütős, és aknázzuk ki az ebben rejlő lehetőségeket. Szóval az elképzelés az, hogy egy kocka házat belülről nézve, berendezni kb 5db beltéri ajtóval, amit lehet nyitogatni, zárni, változtatni a színét, mintáját. Így leírva nem tűnik bonyolultnak, de kérdés, van-e, aki itthon ezt meg tudja csinálni, és nem arany áron? Valamint, erre melyik szerkezet lenne alkalmas? Mivel minimum 2-t kell belüle beszereznem, így fontos az ár. Szóval javaslatokat kérek. Szerintem az Oculus és hasonló termékek, nem érik meg erre a célra a befektetést. Ergo, pénztárcabarát megoldás érdekel.

    Ha jól értesültem, akkor 2 megoldás van, vagy telefonos, vagy számítógépes. Létezik olyan, ami külső eszközről vezérelhető? Esetleg USB vagy Tabletről?

Új hozzászólás Aktív témák