Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • izomman1

    senior tag

    Nagyon szemezek a Samsung Odyssey windows mixed reality headsettel ami rövidesen megjelenik.. Monthatjuk Oculus 2.0 nak is mert nagyon kényelmes viselet integrált fülhallgató és magasabb felbontás jellemez… Még ha a kontroller követésben lesznek is hiányosságok ( nyilas játékokat pl. ul nem fogsz tudni játszani hátra nyúlás követés hiánya miatt) akkor is szerintem nyerő lehet..
    Ahogy az Oculus content -et megnéztem új Rift nem is igazán fog jönni csak max 2019 be.. A Samsung viszont a Rift gyártásnál szerzett tudást a Samsung Odyssey nél felhasználta és valami félelmetes headset et alkotott .. A lencsék ha jól láttam jobbak mint a többi versenytárs Mixed reality headset-ben . Már csak a tartalom a kérdés , de elvileg minden Steam es cucc menni fog vele viszont a további kérdés Revive al is alkalmazható lesz e az eszköz? Minden esetre az Oculus al a Samsung partnerkapcsolatban van mekkora lenne már , ha erre az eszközre is kijönnének hivatalosan az Oculus os tartalmak.. ( Bár ez kizárt sajnos , hogy közvetlen támogatás lenne) . .. Szóval nagyon város… a Pimax 8K ról teljesen le is tettem még jó hogy vissza lehetet vonni a támogatást .( ott még a 360 fokos vidik lejátszása is kérdés a nagy látószög miatt- gyakorlatilag új programot kell írniuk rá.. játékoknál torzult kép szóval ultra gáz ..) Elég prototípus eszköznek tűnik… na de ez a Samsung 😊 És ha a Microsoft ál mögötte szerintem idővel tartalmak is lesznek.. Ráadásul a Santa Cruz is hasonló követést alkalmaz.. ( A Santa Cruz kb jövő év végén jöhet ki és csak az utáni évben sanszos az Rift 2.0.. )
    AR tartalmat viszont még igazán nem is láttam.. Szerintetek kevert valóságos tartalmakat is lehet alkalmazni ezeken az eszközökön? Nem csak a Microsoft Hololens alkalmas? Mert ott egy szemüveg és háttérbe látod a valóságot.. vagy itt a kamerákkal veszik a külső valóságot és rávetítik a VR tartalmat? Szintén nagy potenciál van benne ha sima VR és AR tartalmakat is egy eszközzel lejátszhatok.. Magas felbontás miatt lég jó lesz Windows alkalmazások használata és filmezére is szintén használni… Oculus is látszik a dash al erőlködik, hogy lépést tartson a Windows mixed reality eszközökkel , de ugye ott van az a fránya alacsony felbontás ami miatt nem lesz sose alkalmas ilyen szolgáltatások futtatására … (film nézés ,webezés stb , asztali játékok használata óriási képernyőn)
    De ez a mixed reality tényleg kiválthatja a monitorunkat és a TV -ket ! 😉 Nagyon bizakodó vagyok..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák