Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Danecay

    őstag

    Ha már TV és nappali :) A Quest 2 képét hogy lehet kitenni mondjuk egy Samsunk okos TV-re? Arra tök magamtól is rájöttem, hogy kiküldöm telóra, annak a képét pedig tökrözöm a TV-n, de így nagyon sokat romlik a képminőség, meg-meg fagy, pixelesedik és nem keveset késik, továbbá a hang sem megy át. Jó lenne látni az éppen játszó felet a TV-n, pl. Beat Saber-el, miközben a hangrendszeren keresztül szólna a zene.

    #49962 kiskuplung
    "Azt nem tudom, de ha még fel is rakod ide egy félig megevett Mars csoki kíséretében egy centi porral borított asztalon lefényképezve, akkor meghívlak egy sörre!"

    Közben megjött cucc, és esküszöm, hogy meg akartam csinálni a képet :) Közbejött viszont más teendő is, plusz ismerkedés az egésszel, miközben fejről fejre vándorol a 4 tagú családban :) Plusz még pl. olyanokra is időt kellett szánnom, hogy ki googlizzam azt, hogy az Oculus applikációt, hogyan lehet nem rendszerpartícióra telepíteni.
    Tényleg, van egy kis piros szálkereszt a látott kép közepétől egy kicsit jobbra, és talán fentebb. Gondolom valami célkereszt. Nem a kép közepén kellene annak elhelyezkednie, ill. lehet e állítani, kalibrálni a pozícióját, vagy csak egyszerűen kikapcsolni ha nem kell?

    Egyébként az UPS-től nem ilyen kiszállításra számítottam. Az asszony kérte is a futárt, hogy még az ő szemeláttára legyen felbontva a csomag, mert a kartondoboz, amibe be volt csomagolva, össze-vissza volt horpadva, és egy helyen kiszakadva. Igaz a doboz belseje sem volt nagyon kibélelve, csak papírral, de azzal is alig. A Quest doboza szerencsére sértetlen volt, egy nagyon pici sarki deformációt leszámítva.

    #49976 rappit4
    A francia vagy spanyol Amazonról rendelve, 175e Ft-ból megúsztad volna.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák