Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sberci

    tag

    Mindenki a sde jelensegrol beszel elsonek, ha hmd-rol van szo, mint elsodleges szempont, amivel nagyjabol egyetertek, hogy tud az elejen zavaro lenni, de utana szinte teljesen kizarja az agyad egy ido utan.
    Egy rovid reszt utan, vive pro, g2, egyelore nem gyozott meg, hogy megtartom egyaltalan az utobbit. Azon kivul, hogy tenyleg gyakorlatilag megszunt a fenti jelenseg, illetve a felbontasnak hala picit messzebb lat az ember elesen (pl tavol levo dolgokat elesebbnek latja, ezaltal pl szoveget el tudja olvasni) kimerult szamomra minden pozitivuma.

    Ha a tv-s topikban lennek, gyakorlatilag nem is tartjak tv-nek ami nem oled kijelzos, itt nagyon a hatterba szorul, szinte szo sem esik rola sehol. Kozben itt az elmeny, pontosabban az elmeny csokkenes hatvanyozottabban elojon, mint egy tv cserenel (lcd-oled) mert ott is az ember, ha egyszer lat oled tv-t (es nem az aruhazban hasonlitgatja), onnantol kezdve nem nagyon akarodzik lcd panelt nezni, mert olyan mint kodben nezne tevet, vagy mondhatnam tejuvegen at, a kontraszt mint olyan megszunik letezni. Na most itt ugyanez a jelenseg, csak ugy, hogy nem 2 meterrol nezed az 55 colt, hanem a kepedbe van nyomva a kijelzo. Minden fako, kontrasz hianyos, elettelen. Nagyon lehangolo elsore. Mintha eddig egy szep napos idoben lettel volna, aztan jonnenek a vegtelen hosszu borus napok. Nem vagyok egy fov buzi, sot a vive-on a szemuvegem miatt, meg el is van tavolitva a kijelzo ezzel jelentosen csokken a fov, majd egy centire a normal allastol, de meg igyis tiszta csojatekos ez a reverb.
    A szemuveg szaranak nem csinaltak kivagast a szivacsba, rohadt nehez fel le venni, annak ellenere, hogy ugye szerencsere mozog a fejresze kulon. Vagyis egy szemuveges elobb a hmd-t felteszi az szemere, aztan rahuzza a fejere a tartot. Igy biztos nem serul a lencseje.
    Meg nem tudom, hol es miert de rohadtul nyomja a szemuveg szemtarto resze az orrom, mert mintha felul sem lenne hely a keretnek (pedig nincs nagy szemuvegem) igy majd leszakad az orrom. Szidjak a vive iranyitojat, nekem mar a kezem reszeve valt, itt ami feltunt, hogy tul kicsi az egesz iranyito, mintha gyereknek keszult volna. Ha az ember vesz egy xbox iranyitot, az is oriasi ehhez kepest. ami az elrendezeset, fogasat erinti. Persze biztos ezt is meg lehet szokni. A kovetesben siman erzem a lagot egy vive-hoz kepest, a precizitasat mar sokan kiveseztek.

    A ket forintos muanyag amibol epul a g2, nekem mar kis hangeron is berezonal a melyebb hangok eseten, pedig aztan tenyleg halkan hallgatom.

    Na mindegy pihenek ra egyet, hatha jobban meggyoz az egesz, de messze tobbet vartam es hirtelen mar nem is az sde jelenseg ami fajo szamomra, hanem a fentiek nagyon, megha ebbol barkacsolassal, cserevel egy-ketto orvosolhato, de ez a fako kijelzo sajna nem.
    El sem tudom kepzelni milyen a tobbi, ha itt sokan pozitivan nyilatkoztatok a kijelzorol.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák