Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz _Lorke_ #26172 üzenetére

    Lehet, hogy betett neki az új update, sokan küzdöttek gondokkal. Én régen használtam a CV1-emet, de ma updateltem fel, nem tudom a decemberi update-hez jött-e hotfix. Mondok pár dolgot amit próbálj meg, a többiek kiegészíthetik ha van még ötletük:

    1) Ellenőrizd az NV Control panel beállításában a "Manage 3D Settings"-en belül a Power Management Mode-ot. Nekem akkor akadozott a rift mikor ez a prefer maximum performance értéken volt. De érdemes kipróbálnod mindhárom értékkel, egyesével, türelmesen. Nekem most Optimal Power értéken van, ahogy írtad ha visszaállítottad az NV beállításokat defaultra akkor neked is ezen lehet, viszont az update és egyéb driverek miatt neked lehet épp más érték jön be VR-ra.

    2) Nézd meg, hogy van-e frissebb chipset driver a lapodhoz, szigorúan az AMD oldaláról, ne a lap gyártóról.
    Chipset driver után érdemes megnézni van-e frisebb BIOS a lapodhoz. Ha van frissítsd azt is, de a chipset frissítés után.

    Egyébként a problémád kísértetiesen hasonlít az én régi gondomhoz, azt a win reinstall és az 1-es pontban írt nvcp beállítás oldotta meg.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák