Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Dyingsoul #1835 üzenetére

    Mennyi esélyt látsz az országok bővítésére ha még ezt sem bírják teljesíteni? :O
    A nagy kérdés az lesz mikor kezdik egyáltalán utolérni magukat mert augusztusig még tutira kitolódik az előrendelési időpontjuk szerintem legalább 2 hónapot. (tehát aki augusztusba rendelné elő annak már minimum október lesz a kiszállítási időpont)
    A másik nagy kérdés hogy oké egyszer csak utolérik de akkor feltölteni a boltok polcait megint nem kis munka és vajon ki fogja venni? Csak mert aki nagyon szerette volna az addigra úgyis előrendelte a többi meg várhatóan drágának, pixelesnek, kiforratlannak stb fogja találni. Persze most lehetne azzal érvelni hogy itt vagyunk pl mi mint vásárlóközönség de nem hiszem hogy első körbe nálunk kezdenék forgalmazni. Ha viszont olyan országba kerülnek a boltokba ahol elő lehetett rendelni akkor max az a réteg venné aki előtte mindenképp ki szeretné próbálni mert a többinek már rég meglesz addigra.

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák