Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • izomman1

    senior tag

    válasz Enton #18274 üzenetére

    Ezt a Project Cars 2 őt még a héten kipróbálom.. (Asetto Corsa mellett bár az gyanítom jobban fog menni régi headset eken is jobban ment )
    Tesztelem majd, hogy milyen beállításokkal tudok Normál FOV val és brainwarp segítségével „fake” 90 FPS mellett játszani (45 FPS re re igen leszabályoz a Pimax ilyen esetben)….. (Húzott GTX 1080 TI) - akkor van gond sajnos a Pimax brainwarp esetén , ha nem éri el az FPS a 45 öt se úgy tudom akkor meg se duplázza a framet.. Ilyenkor lehet még 72 és 64 hz re levenni a kijelzőt és akkor elég generált 36 vagy 32 FPS , de utóbbi már annyira villódzik (64 hz) , hogy nem éri meg így játszani nincs folyamatos megfelelő kép.. Talán még a 72 hz elmegy szódával, de nekem már az se tetszik.. (Falloutnál próbálkoztam ezzel )
    Fallout 4 VR is a Sweviver beszámolója szerint csak valahol 45 FPS hozott PITOOL 1- es érték és 100 % Steam VR beállításnál. Brainwarp esetén már játszható kategória lett az FPS duplázás miatt, bár annyira rosszul optimalizált a játék, hogy a kültéri helyszíneken még több is meglenne bőven, mint 45 FPS érezni a
    belső területeken viszont leesik az FPS .. Külterekre simán magasabbat is bírna , de játék közben állítani , hogy egy beltérhez érkeztem vegyük le a grafikát az kivitelezhetetlen kategória.

Új hozzászólás Aktív témák