Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz kiskuplung #17722 üzenetére

    Igen sikerült! :)
    Meg kell jegyeznem kellett hozzá a 1080 Ti.... De biztos velem van a baj... 1070-el, mint írtam korábban 1.1-es SS-nél nagyobbat egyszerűen nem lehetett rátenni különben helló 45 fps ami számomra játszhatatlan kategória volt 90 után. És az 1.1-es SS sem volt nekem az igazi. Lehet proci limitem is volt a 4770K-val, ezt nem mértem ki Fallout 4 VR-ban. De az is lehet, hogy azóta sokat fejlesztettek a játékon is és az OpenVR-on is.

    Most 1080 Ti-vel azt hiszem minden maxon van, 1.5-ös SS amit a SteamVR-ban állítottam be az appra és még streamelni is tudom akadás mentesen. Szép tiszta a kép, viszonylag messze látok, na azt mondom itt kezdődik az, hogy lehet gyönyörködni az atomcsapás sújtotta pusztaságban.
    Semmi konfigfájlt nem kellett szerkeszteni hozzá és az irányítás is frankó. Talán már egy éve is van, hogy megvettem és ahhoz képest talán a VR beállításokban is több minden van. Az alap touch kiosztás is bejön, a mapon kicsit fura a navigáció de írtátok azt, hogy lehet invertálni ott a touch analog stickjét, azt még ki kell próbálnom de egyébként intuitív módon is használható az irányítás és ez tetszik.
    Kicsit most engem is elkapott a Falloutozhatnék.
    Én folytattam azt, amit még anno monitoron abbahagytam. A storyban azt sem tudom hol járok, talán a közepe viszont DLC-khez még egyhez sem kezdtem hozzá. Őszintén szólva most azt sem tudom mi van csak csinálom a questeket amik vannak. De nehéz mert nem tudom mi a side quest és mi a fő vonal. Annyira nem is akarok utána olvasni mert hát játék az egész és minden perc élmény most. :D
    Egyik nap 1 küldetést végigjártam és jó élmény volt ezért tegnap este gondoltam kipróbálom stream alatt egy órácskára. Hát 2 lett belőle. :D És még nyomtam volna de egy kis pihenés kellett már mert kezdte elnyomni az arcom a rift. Bármennyire kényelmes, 2 óra után azért már kell egy kis levegő a szememnek.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák