Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cheesy

    őstag

    Sziasztok!

    Autóvásárlás került a képbe, az bővebb előzményeket inkább csak linkelem. 1 , 2
    Szívünknek kedves a Volvo márka, biztonság, design, megjelenés és letisztult belső miatt, de személyes tapasztalatunk nincs vele. Tény, hogy XC széria lenne az álom, de a 4M-nál meghúzott határvonal ezt teljesen kizárja, élőhalottakat nem akarok életben tartani.

    A topikban rákerestem az "1.6"-ra és végigolvastam a hozzászólásokat.
    molnarpeter fórumtárs többször kiemelte az olajszivattyú szívókosarának az eltávolítását, mint kötelező műveletet.
    Az 1.6 diesel motor 114 lóerejének az autó alapból is kb. 1600 kg-jához való elégtelenségén kívül viszont nem láttam túl sok negatív kritikát.

    Ez az autó keltette fel a figyelmem.
    Mivel van céges autó, az új "családtag" a családi utazásokhoz és a cégtől való függetlenedéshez és az egyre kevesebb magánhasználat pótlására lesz vásárolva. Zárt garázsban lesz tárolva és akkor lesz használva, amikor kell, illetve ha a kedves feleségem méltóztatik a jogosítványt megszerezni, akkor ő fogja használni.
    Ezért gondoltam azt, hogy az 1.6 D talán megfelelhet, illetve a képeken az autó állapota kifogástalan, valamint a leírás stílusa a saját mérnök-kockaságom miatt közel is hozta a szívemhez. Viszont nem volt még Volvónk. Nem vagyok az utak vadállata, de szeretek haladni, nyugalomban, vágyom a csendet.

    Olvastam azért teszteket is a S80-ról, BMW-t javasolják alternatívának, de attól a márkától irtózok. Mercedest pedig túl kényesnek gondolom. Nem volt még a családban Merci se.

    www.vakbelmutet.hu

Új hozzászólás Aktív témák