Új hozzászólás Aktív témák

• Syl

nagyúr

LOGOUT blog

válasz Snoop-y #30812 üzenetére

Nekem is 200 gigás csomagom van, pár mappa megosztva a családdal. Itt nem kell vacakolni a sharinggal, csak annyi hogy a fotókat kézzel kell behuzigálni a megosztott mappába. (Mac-en csináltam egy "albumokon kívüli" intelligens mappát, és ott rögtön látom melyik képpel kell még babrálnom)
    Az 5000-es korlátról nem tudok semmit, nincs ilyen sok fotóm. Ami meg nagyon régi, azokat a képeket külön mappába tartom, fájlszinten az icloudban, nem a fotók appban.

Ellenben az icloud fájlmegosztás az őrületbe kerget. Nem lehet mappát megosztani, csak egyes fájlokat. Minden normális cloud rendszerben lehet mappát megosztani és utána csak a fájlokat kell beledobálni, kivéve az icloud-ot... (Még szerencse, hogy ez a funkció legalább a fotók appban megy)

És akkor a többi icloud hiányosságot nem is említettem. Ha az embernek a minimum minimumától kicsit többre van szüksége, máris nézhet más szolgáltatás után. :(
    Én nagyon szeretném minden vackomat az Apple-re bízni, de ők ezt nagyon nem akarják. Az ügyben is mindent elkövetnek, nehogy véletlen a Safarit használjam. Csak egy példa: bejelentkezéskor a kikapcsolhatatlan "auto-send form" egyszerűen használhatatlanná tesz pár oldalt.

[ Szerkesztve ]

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

Új hozzászólás Aktív témák