Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • neko18

    senior tag

    Szerintem aki tud alapszinten szerelni az úgy is megoldja, hogy működjön az autó..Meg szerintem mindenkinek van egy-két ismerőse akinek van plusz alkatrésze a kocsihoz.
    Senki nem mondta hogy a benzin ingyen van, de ha sajnálsz pár ezer forintot egy kis igazi csapatásra akkor szerintem veled van a baj :) Azt se mondta senki sem hogy tárolgassa az ember évekig...Tél elején megveszed, rendbe hozod amit rendbe tudsz, csapatsz, eladod. Nem kell ezen meglepődni, sokan csinálják a mai napig.
    Azt pedig senki ne mondja hogy nincs egy kis földút vagy akármi ahol szinte egyáltalán nem jár autó....
    De ahogy elnézem ha valaki szponzorálna benneteket akkor is ahhoz az 1-2%-hoz tartoznátok ;]

    Viccet félretéve olyan nincs, hogy nincs! Minden elérhető, csak keresni kell és az ember talál...legyen akár szó autóról, helyről. Nagyon ellenzem a belvárosi csapatást rendszám nélkül. Én ezért is mentem olyan helyekre anno ahol nem veszélyeztetek senkit sem, és még Budapesten is találtam egy csomó ilyen helyet :)

    A valóságnál pedig nincsen jobb tapasztalatgyűjtés. Ott érzed az erőket, az igazi hatásokat, hamarabb elbizonytalanodsz és ezt megfejeli az is hogy mi van ha sok...Szimulátorokból nemfog megtanulni versenyezni élőbe egy ember, jó alapokat nyújt meg jobbak a reakciók, de 10 év lfs után egy kézizést nem tudna megcsinálni élőbe, ha ócska 2 ezer forntos kormánnyal vezetett eddig, ha milliós tételű egyedi modja volt :)

    kdxsv

Új hozzászólás Aktív témák