Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    válasz #20749568 #80143 üzenetére

    "Mint ahogy már most is van"

    Gondolom te ilyen forradalmár körökben mozogsz azért látsz csak megfáradt frusztrált embereket :D Én pont ma voltam egy nagyobb ügyintéző körúton itt Bp.-n, 3 kerületet megjártam, fél napom ráment. Az utcán 1-2 embert kivéve mindenkin maszk, (tipikusan cigiző, telefonáló, de a nyakukra volt csak húzva tehát még ott is ott volt), ahova mentem irodák, üzletek, pláza, mindenhol mindenkin szabályosan rajta volt. Szerintem megvan hogy mennyit hangoztattam már, hogy a védekezést tartom a legfontosabbnak és mehet mellette az élet ha az intézkedéseket betartják - szóval én észrevettem volna ;] De tényleg (nyilván nem is az a hobbim hogy ezt vizslassam, de) senkit nem láttam maszk nélkül. Amit még én se tudok mire vélni, saját autóban, egyedül is sokan hordják...

    #80146Aweriot ez OK, csak az általad leírtaknak (szar(j)unk bele akkor is ha sokkal komolyabb cucc jön következőnek) nem lehet indoklása, amit te annak gondolsz (szolidaritás, támogatások, pszichológia hatások stb. mert ezek még akár validak is lehetnének ha csak a múltat nézzük, és hogy mennyi mindent tudunk már a meglévő vírusról, és hogy már elkezdődött az oltás.

    De senki nem láthatja a jövőt, ahogy tavaly 0-ról indulva egy ismeretlen világjárvánnyal szemben egész biztos hogy nem lehetett hagyni hogy terjedjen aztán taroljon, most ha a covid-19 szintről indulva jön egy brütalCovid-21, akkor biztos hogy nem az enyhítés lesz a megoldás, akár tetszik akár nem.

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák