-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
válasz Z.É.T. #80247 üzenetére
hagyma, retek, vöröskáposzta meg búza volt ebben, de sokkal többfélét csinálunk ha esetleg érdekel
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
Kékes525
félisten
[Orbán Viktort feljelentették rémhírterjesztésért]
"Orbán Viktor a múlt héten azt mondta egy sajtótájékoztatón, hogy csak az oltóponton közlik az oltásra regisztráltakkal, hogy milyen vakcinát tudnak nekik adni. Az Emmi később cáfolta a miniszterelnök kijelentését, és azt közölték, hogy már az értesítéskor tájékoztatást adnak arról, milyen oltóanyag áll rendelkezésre az adott oltóponton.
A Jobbik szerint
Orbán kijelentése nemcsak érzéketlen és pökhendi, de egyben rémhírterjesztés is – ami büntetendő cselekmény.
A párt ezért feljelentette a miniszterelnököt."Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
HÁZIGAZDA
válasz ubyegon2 #80258 üzenetére
biztos a fiam így is meséli a barátainak, hogy milyen igazságtalan a fater, hogy ő csak egy pikírt megjegyzést tett, én meg leordítottam a haját.
azt nem teszi hozzá, hogy előtte egy órán keresztül, módszeresen hergelt, és bár hősiesen próbáltam nyugodt maradni, addig próbálkozott, amíg megtalálta a rést a pajzson.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
lacafaca
addikt
válasz Z.É.T. #80253 üzenetére
ok én is nézem, bár tegnap azt mondtam ennyi
#80257 jaja...ez a weboldalam
#80262 végülis lehetne szalvétából is, de akkor meg az erdőt írtom
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
nagyúr
válasz [CS]Blade2 #80222 üzenetére
25.000.000Ft-ot szedtek be aug-szept-nov.
Nem olvastam mélyebben, csak főcímszinten látom a híreket. Ha igaz ez, elég érdekes a dolog. Ha meg befektették a pénzt és abból forgattak vissza és ezért csak 15000.- volt a PCR teszt, akkor jól tették. Nem hiszem, hogy átverési céllal csinálták ezt a regdíj szedést, de nem tudom....
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
Hasonló példa volt a múltkor is, elképzelhető a hergelés amúgy. Bár rám alil-alig jellemző ez.
No de ha már ilyen edzett vagy, miért nem bírod jobban!Látatlanban is nagyon szimpi nekem a gyerek!
(most olvasom, hogy neked is tüzérfüled van, akkor gyakorlatilag fegyverbarátságban kéne lennünk)
[ Szerkesztve ]
-
daneel_hu
addikt
Mindeközben...
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz ubyegon2 #80273 üzenetére
egyszer siciliában láttam a diákszállón, amint egy helyi erő az egyik turistalánynak udvarolva csinált vmi helyi specialitás salátát. eltartott egy ideig, amíg rájöttem, hogy millió kis ebihalszerű valaminek a fejei/szemei látszanak.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
nagyúr
Elsőre nekem apróhalak szemei ugrottak be, de talán át kéne térnem ezekre, tuti lekarcsúsodnék hamar. Mondjuk már ettől a képtől is hányingerem van. Sajna már késő van kiolvasztani a tegnap vett alkarnyi karajdarabkát...(szerintem az a kép laca bosszúja, mert gyakorta emlegettétek)
(#80276) lacafaca
B+ laca, ha ezt magadba lapátolod, lassan nem lesznek kétségeim, hogy beléd még a covid se szívesen csap! Te is 2. gyerek vagy egyébként? Én abszolút első, innen a vészes nyugalmam.
[ Szerkesztve ]
-
lacafaca
addikt
válasz ubyegon2 #80277 üzenetére
minden este megy be vagy ilyen (de nem így natúr, valamilyen joghurtos öntettel, legjobban a kaporral megbolondítottat szeretem), vagy jó kis tökmagolajos/balsamicós friss salitál...ez a vacsim...1. vagyok, van két öcskösöm
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz lacafaca #80278 üzenetére
Egs! Gondolom ilyesmivel nem érzed úgy, hogy jóllaktál, nem tudod magad telezabálni!? Biztos nem élvezetből eszed, olvastam régebbről, szóval respect a kitartásodért.
Ehhez képest én tegnap este gyilkoltam magam galád húsos szalonnával lilahagymával színesítve. Fél doboz citronyfagyi az csak a hagyma után kellett. (volt is lelkifurdim utána, mondjuk nem sokáig)
-
attiati
veterán
válasz daneel_hu #80267 üzenetére
csak belenéztem
valahol ott 45 perc környékén van egy kis feszkó
Merkely odaszegezi a kérdést az EU Bizottsági tagnak (akit nemes egyszerűséggel "beszélgetőpartneremnek" nevez ), hogy az EU miért nem vezet be vakcinaexport tilalmat, ha az USA és UK is ezt csinálja?
Amire az EU biztos elmondja, hogy morális felelősség és hogy ez csak még jobban lecsökkentené a szállítható vakcinák mennyiségét az együttműködés korlátozása miatt. Stb, stb..
Majd menekülve a kérdéstől, visszaszegez egy másik témát (csak úgy az éterbe költői kérdésként), hogy miért oltunk sportolókat, miközben idős emberek várnak az oltásra?
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Kékes525 #80254 üzenetére
Ennek véleményem szerint az lesz a lefolyása, hogy vagy nem indul eljárás, vagy megállapítják, hogy nem rémhírterjesztés az orbán mellébeszélése.
#80206 Aweriot A gyávaság nem tudom hogy jött elő. Egész egyszerűen értelmetlen veled kommunikálni, mert ha csak fele annyira értenél ahhoz, amiket itt előadsz, akkor egész egyszerűen nem egy fórumon írogatnál egész nap és osztanád az észt. viharhozo fizikusos példája helytálló szerintem is. (bár a matematikus hal éhen, de ez most nem lényeges)
[ Szerkesztve ]
-
perempe
addikt
Megszegtem a kijárásit: 15 perc hóseprés este 10 után, a szomszéd előtt is megcsináltam.
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
lacafaca
addikt
válasz ubyegon2 #80281 üzenetére
lehet hihetetlennek tűnik, de nagyon szeretem, de félreértések elkerülése végett: ehhez mindig megy valami zsíros kis döghús és sajt is általában, mert az a 2. gyengém...amúgy alapszabály: este tilos jóllakni...viszont ha ilyeneket tolf befelé, hidd el, olyan jóllakott leszel tőle, mintha befalnál egy ökröt...
-
Gsx-rr
veterán
Nem tudom mi az igaz ebbol a hirekben pont a szigoritasokrol van szo:
A mai nap a cseh parlament megszavazta a KORLÁTOZÁSOK ELTÖRLÉSÉT arra hivatkozva, hogy semmi értelmük és csak tönkreteszik a gazdaságot!!!!Kulfoldon elo Magyarok csoportbol az info
Van Cseh hiroldal link ha valaki erti belinkelem
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz Gsx-rr #80292 üzenetére
A hírek arról szólnak, hogy kisebbségi kormányzás van és a cseh kormány nem tudta kiharcolni a vészhelyzet meghosszabbítását.
Már januárban is nehezen ment a 30 napos meghosszabbítása febr. 14-ig.
szerk: sok szerencsét Csehországnak, ha nyitnak, legalább lesz egy ilyen mintalaborunk is
[ Szerkesztve ]
-
perempe
addikt
válasz attiati #80293 üzenetére
A Bumm.sk-n találtam, a szlovák miniszterelnök-helyettes és gazdasági miniszter mondta.
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
natë
nagyúr
A szag/íz nem a fertőzés elején kellene, hogy elillanjon? Nálam a 7. napon tűnt el, egyelőre csak a szaglás.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Wise (ex-TransferWise)
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest