-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
"Ne hagyja a TV-készüléket 4:3 módban túl sokáig. A képernyő bal és jobb oldalán, valamint a tetején és alján
kialakuló sötét sávok képmegőrzést okozhatnak. Ez a jelenség LED- és plazmatévék esetén figyelhető meg. (A
képernyőbeégés jelensége plazmatévéken figyelhető meg.) Erre az esetre nem vonatkozik a garancia."
Ez ugye csak plazmára vonatkozik???Bár elég mély a feketéje... -
sequator
senior tag
Üdv ismét!
TVm még mindig nincs, újabb fejlemények viszont vannak.
Hát az 50PFL3008-as elfogyott, ez megoldotta a dilemmámat.Feleségemmel sokat tanakodtunk a hétvégén és úgy döntöttünk mégis szánunk a TV többet és nem ragaszkodik az 50-es mérethez, így újabb jelöltek kerültek a látóterünkbe. Az 5 év garancia miatt most éppen Philips:
Egy kisebb (42-es), a 6000-es sorozatból Ambilight-tal kb 200ezerért:
Philips 42PFL6188s/12
vagy ez 230ezerért :
Philips 42PFK6559Egy közepes méretű (47-es), az 5600as sorozatból 260ezerért:
47PFH5609/88Végül egy nagy méretű (55-ös), a 4500as sorozatból 250ezerért:
55PFL4508KVagy a 200-250ezer forintos kategóriában mit lenne érdemes még megnézni? Az 5 év garancia fontos érv a Philips mellett, ha más típushoz nem adják akkor a keretből sajnos a kiegészítő garancia árának is ki kell jönnie. Edigital és MediaMarkt a Cetelem kártyára járó 10% kedvezmény miatt preferált.
Személy szerint nekem a 42es Ambilightosak tetszenek, méretben elég a 42es és különleges extra az Ambi.
Ésszerű kompromisszumnak tűnik még a 47es, így a felségemnek is elég nagy lesz, viszont az Ambilightról le kell mondani.
Ami kicsit zavaró, hogy többségét nem találtam meg a Philips Magyarország honlapján, csak lengyel, osztrák, horvát, cseh, holland, stb. Philips odalakon. Ez miért lehet?Köszönök minden véleményt.
sautia
[ Szerkesztve ]
sequator
-
SG3rg0
őstag
32 colba mi tudok ajánlani? Fontos hogy internetes legyen.
-
SG3rg0
őstag
válasz nightshadow #14707 üzenetére
Egy picivel olcsóbb ami jó is?
-
SG3rg0
őstag
válasz LucasGrant #14710 üzenetére
Köszönöm ez jó lesz!
-
vnorbi1987
csendes tag
Erre esetleg valaki?
-
lambda5
tag
Sziasztok!
50" körül szeretnék vásárolni egy tv-t, ami képminőségben hozza a Samsung LE40C650 tudását és van hangja
is...max. 300e-körül. (Ha van ilyen...)...Szürkék vagyunk. Félúton állunk a fény és az árnyék között!
-
B-L-A-C-K
titán
-
törölt tag
Minden szép és jó, de tiszta fekete képnél tiszta fehér foltos a képernyő+ a sarkoknál csíkban bevilágít Viszont focinál semmi háttérvilágítás hiba nincs..a f@szom tele van most már de tényleg!!!!
-
blakey
titán
válasz #93966848 #14721 üzenetére
Próbáltunk segíteni a lehetőségekhez képest, elvétve ajánlottunk samsungot, lg-t, volt pana meg sony, az ottani lehetőségek közül a sony-t választottam volna. Mintha toshibát is említettél volna, de emlékeim szerint az is IPS paneles lett volna, bár képileg rendben volt, láttam élőben.
Sajnos samu "híresen jól felhősödik", ki lehet fogni jó darabokat, de nagyon bosszantó tud lenni ha az ember ennyi pénzt kiad és nem megfelelő a tv-je. Volt samum 3 hónapig, az isfelhősödött elég rendesen.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Gicz
addikt
válasz #93966848 #14725 üzenetére
Te világosan megmondtad hogy plazma nem kell mert beéghet, az OLED drága. Mi pedig világosan megmondtuk hogy ami bevílágításod volt az bőven a jobb LCD-k közé tartozik, az LCD tulajok 80%-a sávosabb képet néz mint ami neked volt, és azt is elmondtuk, hogy LCD-ből nem fogsz találni 100%-os homogenitásút, nem azért mert az drága, hanem mert nem létezik. (talán a sony-kra van a legkevesebb ilyen panasz)
Így mindenképp kompromisszumra kényszerülsz, 3 lehetőséged van:
1, nézed a sávos LCD-t
2, veszel plazmát ami beéghet
3, veszel egy LCD-t tv-zni és veszel egy plazmát filmezni (én ezt választottam)
A hangnemből pedig vegyél vissza, senki nem beszélt veled így.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
Sziasztok ! Tájékozatlan vagyok led tv-k terén ezért gyors segítség kellene. Anyukának kellene 40"-os tv , max 120k-ig. A lényeg hogy jó képminősége legyen ( szemüveg miatt fontos ) és könnyen kezelhető.
Tipp ?https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Atus85
aktív tag
válasz #93966848 #14725 üzenetére
Ne haragudj de nem lehet olvasni a topikot mert mindig valami problémád van. Már nagyon idegesítő. Keress magadnak vmi.hobbit szerintem, ne a tv-ket hordd vissza. Emlékeim szerint régebben is csináltad ezt a cserélgetést. Azon meg, hogy nevetnek rajtad ne csodálkozz, tényleg vicces.
Más: Hol érdemes tv-t venni gyári garanciával?
[ Szerkesztve ]
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
A napokban 269.990 Ft-ért meg lehetne vásárolni az alábbi LG tv-t.
Véleményt szeretnék kérni erről a típusról illetve ha van alternatíva azt is szívesen fogadom.
Annyit kérek, hogy azt felejtsük el hogy 30.000 Ft.-ot még rádobok és kapok jobbat.... így jutottam el alacsonyabb összegről
Köszönöm
UI: Nem nagy szám de adnak hozzá egy 500 GB-os merevlemezt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz huliganboy #14731 üzenetére
Múltkor néztem egy ilyet, nekem tetszett, szép képe van, jó smárt funkció, nem csináltál rossz vásárt..
-
imroid
tag
Sziasztok!
1-2 hete raktam fel 1 közvélemény kutatást egy Samsung és egy Lg tv választásról. Akkor a Samsungra esett a választásom de közben megtaláltam ezt a tv -t úgyhogy dilemma újra kezdődik
Újra kérdés kinek mi a véleménye erről a típusról esetleg tapasztalata és melyiket lenne érdemesebb megvásárolni. Főleg Filmezésre és hasonlókra használnám.Az új tv amit találtam:
A régi még versenyben lévő:
Válaszokat mindenkinek köszönöm!
-
B-L-A-C-K
titán
Na megrendeltem a TV-t, ma kis is hozzák....
55W829B + ajándék 100e hangrojektor lett belőle. 430e lesz, de pluszba ingyen megkaptam a 28 ezres 5 év biztonsági garit. Jó mert ha leverem ingyen önrész nélkül megcsinálják...
[ Szerkesztve ]
-
Trak
addikt
válasz Szőrös #14741 üzenetére
Nevesebbet válassz: LG,Samsung,Sony,Toshiba,Philips, stb.
Ezeknek az esetleges utólagos ügyintézésével kevesebb gond lesz.
Konkrét típusban más fog segíteni, de ebben a méret/ár kategóriában LG,Samsung lesz a befutó.[ Szerkesztve ]
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Szőrös
veterán
Köszi , vki pont azt mondta Anyumnak hogy samsungot ne , mondjuk lövésem sincs miért.
Igazából annyira nem vagyok otthon már tv témában hogy az borzalmas.Akkor még annyi segítség kérnék hogy ezt néztem ki . Ez szerintetek okés vagy inkább LG/Samsung legyen ?
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Yonderboi
csendes tag
Üdv!
Keresztanyámnak keresek LED TV-t, lényeg:
39col/99cm, megbízhatóság, könnyű kezelhetőség, UPC mediacard kompatibilitás, jó kép.
Nem kell: böngésző,smart,3d,wifi...
Van neki egy 5 éves Panasonic DVD felvevője, és már 1szer kellett fejet cserélni. - ezért gondolkodunk a PVR funkción, hogy ezzel kímélné a Pana felvevőjét, mert egyébként napi szinten vesz fel a TV-ből. Fölösleges PVR-eseket keresgetnem, vagy nem?
Köszi -
SaltyRice32
újonc
válasz sequator #14705 üzenetére
Szia! Véleményem szerint a 42PFL6008-as ( vagy a fehér változata), ami ár-értékben a legjobb ezekből. 2 oldalas Ambilight+ 500Hz. A többi vagy képben gyengébb vagy mivel teljesen új széria ezért még drágább. A 6008-as tavalyi tv, de pont ezért már olcsóbb, minőségben meg a legjobb ezek közül.
-
Szőrös
veterán
válasz SaltyRice32 #14745 üzenetére
Köszi , akkor maradok ennél.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Prodidzsáj
tag
Sziasztok, a Panasonic tx 32A300E tvről tudtok valamit, milyen panelal szerelik vagy inkább mondjuk egy lg ln540b adjatok tippet előre is köszi!
-
Kephamos
addikt
Üdv!
Már többször kérdeztem itt, ugyanis tv-t szeretnék venni. Fórumtársak ajánlása után az eddigi befutó a samsung UE-46F5000, most viszont láttam hasonló árban akciósan LG 47LN575S tv-t.
Filmnézésre és PC-vel összekötve játékra használnám, így a képminőség mellett fontos szempont volna az alacson input lag is.
MAradjak az eredeti elképzelésnél vagy vegyem az LG-t? -
user137
őstag
urak, találtam bitang olcsón egy Samsung tévét (UE48H6270), de ahogy látom a Samu saját SmartView2.0 alkalmazása csak Samsung telefonokon hajlandó futni. Ilyen szintű bezárást nem szeretnék, van valakinek esetleg tippje, h "idegen" androidokon is megoldható-e a vezérlése a H6000-es szériának?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest