-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imroid
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok. Tv vásárlás előtt állok (végre sikerült rá összekuporgatni )
Sok keresgélés után 2 tv re jutott a választás de nem nagyon tudom eldönteni hogy melyik lenne a legjobb döntés. Gondoltam írok ide hátha valakinek van véleménye róluk esetlegesen tapasztalata az adott tvről. Válaszokat előre is köszönöm!AZ első:
Samsung UE40F6500S 40" Full HD 3D Smart LED TV (400Hz CMR,Beépített Wi-Fi)
[link]A második:
LG 42LA660S 42" Full HD 3D Smart LED TV (400Hz MCI,Beépített Wi-Fi)
[link][ Szerkesztve ]
-
imroid
tag
válasz imroid #13931 üzenetére
Az előző leírásomban már írtam 2 tv ről lenne szó:
Samsung UE40F6500S 40" Full HD 3D Smart LED TV (400Hz CMR,Beépített Wi-Fi)
LG 42LA660S 42" Full HD 3D Smart LED TV (400Hz MCI,Beépített Wi-Fi)
Pontosabban leírnám hogy mik a szempontok amikre rájuk esett a választásom.
A Samsungnál: Pl az hogy Direct led aminek jobban utánna néztem és meggyőzőbb volt az Edge led nél és ennek pl Aktív 3D szemüvege van amiről ugyan úgy azt az információt gyüjtöttem be több oldalról is hogy az a jobb. Elvileg sokkal szebb a képe meg hasonlókLg: Itt pl hogy távirányító jobban bejön Meg külsőre úgy az egész. Ami számomra nem igazán tetszik hogy Edge led es amiről mint említettem nem valami hejde információkat olvastam. a szemüveg is Passzív ami hozzá jár. stb... Bár igazából nem ismerem egyik technológiát sem soha nem volt még szerencsém egyik kijelzőhöz sem. Ez az értetlenkedésemnek az oka.
Ezért lenne jó ha valakinek vannak tapasztalatai a 2 típus között hogy tényleg ennyire gáz pl az Edge led? Vagy simán megéri megvenni? Fő szempont az lenne hogy nagyon jó képminősége legyen nagy betekintési szög több fénynél is jó látható legyen. -
imroid
tag
Sziasztok!
1-2 hete raktam fel 1 közvélemény kutatást egy Samsung és egy Lg tv választásról. Akkor a Samsungra esett a választásom de közben megtaláltam ezt a tv -t úgyhogy dilemma újra kezdődik
Újra kérdés kinek mi a véleménye erről a típusról esetleg tapasztalata és melyiket lenne érdemesebb megvásárolni. Főleg Filmezésre és hasonlókra használnám.Az új tv amit találtam:
A régi még versenyben lévő:
Válaszokat mindenkinek köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest