-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz nightshadow #14601 üzenetére
Pfff, akkor Eurincs se túl hivatalos bolt Pénzt meg úgyse adják vissza, szóval onnan kell választanom.Úgy érzem Samu lesz a befutó, ha cserélik
vagy UE46H7000SLXXH vagy UE48HU7500LXXH.Vélemény?Vagy van jobb?Láttam megújítható tv-t beépített kamerával.Az milyen?
Esetleg UE48H8000SLXXH ívelt full hd tv?[ Szerkesztve ]
-
pmpm11
újonc
Belül Sony
http://www.youtube.com/watch?v=N_SRuyiBuoI
-
tavaszodik
újonc
Sziasztok!
Sürgős segítség kellene...
A két kinézett tv:
SAMSUNG UE40F6650 (180 ezerért)
vagy
SAMSUNG UE40F6200 (150 ezerért)
Megéri a 30 ezer különbséget? Mikben különbözik? Jó vétel szerintetek?
Köszi előre is!!!
-
törölt tag
válasz #93966848 #14608 üzenetére
Mindenképp a nagyobbikat venném, főleg UHD esetén. UE46H7000 400k vagy UE48HU7500 550k? - neked kell eldönteni megéri-e a különbözetet, szvsz nem. Ha 65" vagy feletti tévéről beszélnénk, akkor már az UHD-t javasolnám, hiszen a hírek szerint jövőre már jönnek a natív 4k Blu-ray anyagok. Ha többségében tévét, sportműsorokat nézel, én megelégednék a normál felbontású tévével, de 40-42" szvsz aprócska, tehát a 46H7000.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz #93966848 #14608 üzenetére
h7000 és ne legyen minél kisebb, szerintem.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
SVLaller
senior tag
Sziasztok!
TV-t kell vennem, a 20 éves CRT elhalálozott
Ami eddig tetszik az az LG 32LA620 100k kb. mindenhol, de nincs eldöntve ha tudtok esetleg jobbat vagy jobb áron. Nem találtam infót róla BD ISO filet, le tud játszani ez a TV? MVC kódolást tudja esetleg?
Ami fontos lenne: 32", wifi, miracast, (3D)
Érdemes szerintetek megvárni a VB végét a vásárlással vagy ez az árkategória nem fog változni?
Köszi
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
nightshadow
veterán
válasz tavaszodik #14607 üzenetére
Megéri a 30 ezer különbséget?
Szerintem meg, mivel az F6200 csak 50Hz-es.
-
blakey
titán
Amelyik tetszik, nem láttam őket egymás mellett, egyébként amelyik nagyobb.
Ezek szerint cserélik.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
tavaszodik
újonc
Köszi, ezt még nem is figyeltem meg... (nem sokat értek hozzá...)
És ha azt kérdezem, hogy UE46F5300AWXZH (tizessel drágább, de NAGYOBBBB!!!) vagy UE40F6650?
Megéri a méret miatt kompromisszumot kötni másban? Ha jól látom ez 100Hz, nem nagyon nézünk sportot amúgy, szóval ha csak ahhoz kell...
Miben trágyább még a nagyobb? (5-ös széria, szóval biztos vannak még dolgok...)
Nagyon köszi és bocsánat , de extra sürgős, mert 3-kor indulok érte...
-
blakey
titán
Ha jó áron van akkor azt vedd meg.
-
törölt tag
válasz #93966848 #14617 üzenetére
Jónak számít, de nyugtass meg, megnézed őket mielőtt hazaviszed? Még egyet nem biztos, hogy cserélnek a "csíkháklid" miatt. Előfordulhat, hogy rosszabb lesz, mint amit épp cserélsz...
Lehet 2 óra múlva közlöd velünk, hogy vettél apróról egy 55 centis használt CRT-t. Kiváló kontraszt, homogén háttér, sehol egy csík. Nesze neked 4k, lehet nyugalomban VB-t nézni
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz #93966848 #14622 üzenetére
Az egy jó tv, de nézd meg őket, mert tényleg nincs arra garancia, hogy még 1X cserélik.
-
Rick4
félisten
válasz blakey #14623 üzenetére
Csere esetén (és főleg más típusú termék esetén, nem beszélve az eltérő árról) újraindul a garancia, sztornószámla, és a mai nappal új számla készül, tehát egy teljesen új terméket kap, ahol a 3 napos cserelehetőség megint elkezdődik. komolyan kérdem, ha ezzel se vagy képben, akkor miért beszélsz hülyeségeket ezzel kapcsolatban is? Ennek a topicnak nem az a lényege, hogy hiteles, pontos, aktuális infókat írjunk be, és ha valakinek problémája van, akkor a keresővel a helyes választ találja meg? Mire jó az, hogy megint olyan dolgot írsz be, ami konkrétan nem igaz?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
blakey
titán
Mi van? Észnél vagy? Érted is amit olvasol?
Offline boltban, megfelelően működő terméket nem köteles kicserélni, a 3 nap nem erre van. Sehol nem írtam, hogy nem indul újra a 3 nap, azt sem írtam, hogy ha kifogásolható a készülék működése akkor nem cserélik, de mondom, tanulj meg értelmezni, mert nagyon nem érted a dolgokat. a sávosodás technológiai sajátosság, gyártóktól, típustól független, előfordul olyan készülék ahol ez kevésbé látható, 1 db pixelhiba sem kötelezi az eladót, hogy cseréljen, jó szándék kell hozzá, amennyiben pl. működés közben kikapcsol vagy torz képed ad stb. akkor azt minden további nélkül kicserélik.[ Szerkesztve ]
-
Trak
addikt
Szajkózod a hülyeséget...
Pár hete, 1-2 hónapja leírtam, belinkeltem, de akkor most megteszem újra:Tévhit a 72 órás pénzvisszafizetési garancia kérdésében
A lényeg:
Csak akkor kötelesek kicserélni 3 napon belül, ha hibás a termék. Szóval csakis akkor ha:
"a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza"A pixelhiba és a felhősödés nem akadályozza a rendeltetésszerű használatot.
Ha nincsen hibája, akkor offline vásárlás esetén nem kötelesek kicserélni, pl. azért mert Neked nem tetszik a termék tudása, színe. stb.
Az online vásárlás egészen más, ott eddig 8 napja volt az embernek kicseréltetni, most már 14 nap. Hiba nélkül is, indoklás nélkül is.
Én ezért veszek mindent online... Megrendelem online és vagy kiszállíttatom otthonra, vagy a munkahelyemre, vagy átvételi ponton veszem át, akkor is él a 14 nap.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
blakey
titán
válasz #93966848 #14628 üzenetére
Lehet, de akkor pl. a jelenleg visszavitt tv árát vissza kéne adják és utána neten megrendelheted az újat. Ehhez az eladó jóindulata is kell, el tudom képzelni, hogy ott a boltban rendeled meg és utána viszed is a terméket.
(#14631) Jimanszky
50-es sony nem játszik?
Ha nem akkor a samu f7000-es, gondolom jóval olcsóbb, mint a h, bár anélkül ne gyere haza, hogy nem nézted meg a boltban, mert mindegyik tv-nél lesz sávosodás, a mértéke lesz eltérő.(#14632) Rick4
Nem igaz amit írsz, linkeltem neked a szabályt, de azt sem érted, innentől kezdve nincs miről beszélni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na srácok!
Ma még döntenem kell, mert ma visszük vissza!
Ezek a befutó típusok:
Samu UE40 vagy 46F7000 vagy H7000
LG 47LA660S
LG 47LA690S
LG 42LB731V
Sony KDL 42W828Ezek közül kéne egyet
Fő szempont a jó képminőség, igazából a smart annyira nem lényeg, de nem baj ha van.F7000 beépített kamerás, igaz 2013as modell, de a boltvezető szerint a legjobb képe ennek van.Teljesen odavan érte.blakey: Nagyon jófej a boltvezető, simán el tudom képzelni
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz blakey #14627 üzenetére
Olvasd el a jogszabályokat. Teljesen egyéretelműen kimondják azt is, amit már ezelőt 2x leírtam, ennek ellenére folyamatosan hülyeségeket beszélsz, szerintem szépen kértelek rá, hogy fejezd be. Tehát még egyszer: 3 napon belüli csere esetén a csereigényt kötelező teljesíteni (és mivel nincs lényege, hogy milyen bolt, nincs lényege, hogy mit írtál) és ekkor azt sem csinálhatja a kereskedő, hogy szervizbe küldi, és bevizsgáltatja, cserélnie kell. Nincs több feltétel, nincs más megoldás, és persze ahogy írtam is, ettől a hétvégétől online boltban már 14 nap elállási lehetőség van.
Ehhez képest Te mindenféléről beszélsz, amik fol félig, hol negyedig, hol semeddig se passzolnak a vonatkozó jogszabályokhoz.
Kértelek, hogy fejezd be a hülyeségek beírkálását. Én értem, mit írsz, csak azt nem, hogy miért írod, mert hülyeség. Töröltesd őket, és próbáld meg ne tönkretenni ezt a szakmai topicot ennyi baromsággal. A flamekeltést, és a személyeskedést is befejezheted, szóval tedd meg, hogy nem válaszolsz. Köszi.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Most szólok, a barátoddal együtt ketten is hülyeséget beszéltek, leszel szívek piszok gyorsan töröltetni a hozzászólásodat, a 2010-es linkeddel együtt, ugyanis nemrég változott a fogyasztóvédelmi törvény, pont ebben a tekintetben is. A tévé nem homogén képet ad, tehát hibás. A vita itt is, és a boltban is kb ennyivel be is fejezhető, másrészt olvasgass kicsit aktuális törvényeket. Amellett, hogy az interneten minden ott van, a megyei fogyasztóvédelmi felügyelőség osztályvezetője jó ismerősöm, aki amellett, hogy az online fellehető oldalakat is megmutatta, még a gyakorlati értelmezésben is segített, illetve elmondta, hogy ha probléma van, akkor mit kell tenni, és ők milyen módon tudnak közbelépni, előre mozdítani az ügyet. Szóval az, hogy Te látsz valamit otthon a fotelből, az nem azt jelenti, hogy ha eljutsz a boltba, ott ugyanaz fog történni.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
blakey
titán
válasz #93966848 #14634 üzenetére
Smatrban "gyenge", minden másban ami egy tv-hez kell, jobb, de az f7000-es samu nem rossz tv. Érdemes ezt e kettőt összehasonlítanod.
(#14635) Rick4
Azért, mert egy lcd tv nem homogén, még nem köteles cserélnie az eladónak, ez technológiai sajátosság, mértéke változó, azért, mert 1 db pixelhiba van a jobb felső sarokban, nem köteles cserélni, azért mert látsz benne néhány sávot, szintén nem köteles cserélni de ha 1 cm-es vastag csík van a jobb oldalán akkor minden további nélkül cserélik.(#14640) Jimanszky
Mennyire fogod használni az evolution kit-et? Az F7000 is olyan, tudtommal.[ Szerkesztve ]
-
BrandonXXV
aktív tag
Tudna mondani valaki egy jò képbeàllítast, kalibràlàst egy LG LB730V-hez? Tesztet nagyon nem talàltam még ròla,ahol esetleg mondanànak valami jò kiindulàsi alapot.
-
törölt tag
válasz blakey #14637 üzenetére
és a H7000 miben másabb?Evolution kit nagyon a Samu mellett szól
Ez alapján milyen az F7000?
Evolution kittel fel lehet újítani, okosítani a tv-t, jobb proci, vga, meg ilyenek.Újabb technológiát lehet a tv-be varázsolni[ Szerkesztve ]
-
Trak
addikt
Akkor kérlek linkeld be az új változásokat, a fogyasztóvédelmi törvény változást is ahol ezt egyértelműen megfogalmazzák és esetleg egy annál értelmezhetőbbet is, mint amilyen az enyém volt, mert sokszor a törvény nagyon nem egyértelmű, még jogásznak sem, nemhogy átlagembernek.
Akkor miért nem ezt írtad le korábban?
Nem vagyunk jogászok (én személy szerint azt mondom, hogy szerencsére), hanem az eddig bevett gyakorlat és élő törvény alapján írtuk amit írtunk.
Ha egyből ezt írtad volna, hogy most változott a törvény, és abban megint benne van a 3 napos feltétel nélküli csere, akkor nem kötekednénk, hanem próbálnánk utánanézni...Én elismerem ha hibáztam, ha valóban változott ez érintett törvény, és ez bebizonyosodik, akkor megkövetlek, és itt nyilvánosan bocsánatot kérek, sőt örülni is fogok, mert könnyebb lesz a jótállás és garancia intézés.
[ Szerkesztve ]
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
blakey
titán
(#14643) Jimanszky
Nem tud annyival többet, mint a 7000-es, legalábbis a képminősége jó a 7000-nek, feleslegesnek tartom a többlet kiadást, de ha az tetszik akkor azt vedd meg, a lényeg, hogy lásd a kettő közti különbséget még ott a boltban, már amennyire lehetséges.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Esetleg még az F8000 is játszik!
-
Gicz
addikt
válasz #93966848 #14643 üzenetére
az f8000 a leghomogénebb közöttük, ezt a HDTVshootouton ki is emelte a samsungos fickó, hogy azért került a hátulján lejebb egy dobozba az elekrtonika, hogy ne befolyásolja a homogenitást az elektronika melegedése sem, és hogy arra elvileg külön figyelmet fordítottak annál a tv-nél.
-
blakey
titán
válasz #93966848 #14644 üzenetére
Akkor 46" max. 50"-os lenne jó?
Ebben a méretben melyik tv van a boltban?ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
blakey
titán
Véletlenül töröltem.
ez volt.végül megtaláltad.
Olyan jellegű nincs, mint amilyet itt emlegetnek, de mi vagyunk "okosok". Hobbyból nem vihetsz vissza egy 2 napig használt terméket, erre nincs jogszabály.(#14649) regger
Az adott boltra gondoltam, nem a netesre.(#14650) Jimanszky
Személyes tapasztalat nélkül ne vedd meg, mi van ha mégsem annyira homogén?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor ez lenne 46osban, de ahogy látom itt nálunk a városban nem elérhető :S Ilyenkor nem tudnak hozatni mondjuk a pest boltból? Ha az a leghomogénebb akkor az lenne a jó!
Itt egy teszt a 46UEF8000-ről
regger: 390k a "boltomban"[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borderlands 3
- PlayStation 5
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen autót vegyek?
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik