Hirdetés

Visszatér az S3 Graphics

Az S3 Graphics ma sajtóközleményben számolt be arról, hogy a Club-3D az európai gyártók közül elsőként kezdi meg az S3 DeltaChrome grafikus processzorra épülő videokártyák forgalmazását. Az első kártyák a jövő év első negyedévében kerülnek piacra.

Amint az ismert, a két erősebb DeltaChrome lapka, az F1 és az S8 nyolc pixel futószalaggal rendelkezik, és támogatja a Vertex Shader 2.0+ és Pixel Shader 2.0+ funkciókat. A Direct X 9-kompatibilis GPU 0,13 mikronos csíkszélességgel készül, 128 bites memóriavezérlővel rendelkezik és legfeljebb 256 MB memóriát támogat. A lapka különlegessége a Chromotion Programmable Video Engine programozható dekóder, amely számos videoformátum lejátszásának hardveres gyorsítását teszi lehetővé.

A Club-3D első modellje a DeltaChrome F1 grafikus processzorra épül, és 256 MB memóriát tartalmaz. A GPU sebességéről egyelőre nincsenek adatok, de az várhatóan 350 MHz körül alakul. A kártya ára 155 euró. A vállalat honlapján található információ egy 128 MB memóriával ellátott, DeltaChrome S8-ra épülő változatról is. Ez a verzió 300 MHz-en futó grafikus maggal és memóriával van felszerelve.

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés