Vidám Trust és játékos Roccat egerek

Trust termék érkezése esetén már meg sem lepődünk a figyelemfelkeltő külsőn, hiszen gyakran valami egyedivel, meghökkentő újdonsággal jelentkezik a vállalat. Ezúttal a fiatal korosztályt célozták meg néhány egérrel és kiegészítőikkel. Összesen öt friss modell jelent meg a cég kínálatában, melyek a Mini Mice családot erősítik. A kisméretű beviteli eszközök utazáskor sem hagyják cserben a felhasználót.

Trust Mini Mice
Trust Mini Mice

A Micro Mouse trió a rózsaszín Glamour Girl, a fekete, halálfejes Pirate és a – nem túl meglepő módon – zebracsíkos Zebra modellből áll. Ezeken kívül két másik egeret is bemutatott a gyártó, amelyekhez mintában passzoló egérpadot is mellékelnek. A Mini Mouse with Mousepad Hearts és a Combat fantázianevű, lila szíves és zöld terepmintás eszközök minden bizonnyal népszerűek lesznek a fiatalok körében.

Trust Micro Mouse
Trust Micro Mouse

A tarka egérpados duó csomagonként bruttó 10,5 euróért vásárolható meg, a három Micro Mouse modell pedig 8,4 euróba kerül.

A Roccat a Pyra Mobile Wireless Gaming Mouse nevű beviteli eszközét mutatta be, melynek a fejlesztésénél a hordozhatóságot is szem előtt tartották. Az 1600 dpi-s felbontású szenzorral ellátott egér 2,4 GHz-es vezeték nélküli adatátvitellel tartja a kapcsolatot a számítógéppel, 1000 Hz-es mintavételezés mellett. A Pyránál elsőként alkalmazták az EasyShift[+] technológiát, amellyel anélkül duplázható meg az egér funkcióinak száma, hogy több gomb kerülne a készülékre. Lényegében a billentyűzet Shift gombjának működéséhez hasonlít a dolog.

Rocca Pyra Wireless Gaming Mouse [+]
Roccat Pyra Wireless Gaming Mouse [+]

Az öt gombos Roccat USB kábellel is tölthető, így akkor sem kell leállni a játékkal, ha az elemei már lemerültek. Ám ez se hamar fog bekövetkezni, ugyanis amikor nem használjuk a Pyrát, készenléti módba kapcsol. Természetesen a felbontása is állítható, ennek megfelelően 400 és 800 dpi-re is lehet kapcsolni a maximum helyett, illetve a makrók használatára is lehetőség nyílik. Az újdonság áprilisban kerülhet a boltok polcaira 60 eurós áron, de lesz vezetékes változata is, amihez 40 euróért lehet majd hozzájutni.

Rocca Pyra Wireless Gaming Mouse [+]
Roccat Pyra Wireless Gaming Mouse készlet [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés