Beviteli eszközök a Trust kínálatából

Két fekete-szürke borítású, kisméretű egér érkezett a Trusttól. Az újdonságok a MiMo termékcsoportba tartoznak, ami a Mini Mouse rövidítése. A MiMo Mouse és a MiMo Wireless Mouse kompakt méretű, így könnyen hordozható készülékek, amelyek a cég nagy pontosságú érzékelést biztosító BlueSpot technológiáját használják. Ennek segítségével a gyártó szerint nagyon jól tudják követni az egeret irányító kéz mozgását.


Trust Mimo Mouse [+]

A Trustok szimmetrikus kialakításuknak köszönhetően egyaránt használhatók bal és jobb kézben. Vezérlőszoftverre nincs szükségük, telepítés nélkül is azonnal harcra készek. A MiMo Wireless egy apró USB-s vevővel érkezik, felső, színes része pedig cserélhető, háromféle fedőlap közül lehet választani. A két egér októberben kerül forgalomba 14 és 27 eurós áron.


Trust Mimo Wireless Mouse [+]

Egy másik fajta beviteli eszköz is megjelent, mégpedig egy webkamera. Különlegessége, hogy segítségével 720p-s, nagy felbontású felvételeket is készíthetünk. A Trust Widescreen HD Webcam, ahogy a nevéből is kiderül, 16:9-es formátumban rögzíti a videókat. Az objektív mellett két nagy fényerejű LED lapul, amik a filmezett személy vagy tárgy megfelelő megvilágításában segédkeznek. Ha nem videózni, hanem fényképezni szeretnénk, a kamera akár 12 megapixeles képet is tud készíteni. Állítható talpazatával notebookokra, LCD monitorokra ugyanúgy rögzíthető, mint CRT-kre. A Widescreen HD Webcam 45 euróért vásárolható meg.

[+]
[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés