Perifériamustra eltérő igényekhez igazítva

Hirdetés

Ezen a héten a gyártók nem voltak túl aktívak az új perifériák tekintetében, de három friss versenyzővel azért mégis bővült a piac. A SteelSeries egy egeret tett le az asztalra, mely a korábban már bemutatott Xai névre keresztelt megoldás speciális változata. A termék az Ubisoft új stratégiai játékának várható sikerét próbálja meglovagolni. A R.U.S.E. június elején jelenik meg, és ekkorra az új egér is kapható lesz.


SteelSeries Xai R.U.S.E. Edition

A SteelSeries Xai R.U.S.E. Edition megegyezik az eredeti modellel, azaz a lézeres szenzorja 100 és 5001 dpi közötti felbontást kínál, melyet egy egységenként lehet módosítani. A termék maximum 30g gyorsulásig üzemel pontosan. Az adatokat 16 bites csatornán, 1000 Hz-es frekvencia mellett, USB interfészen keresztül küldi át számítógépnek. A nyolc gombbal és egy görgővel rendelkező egér beépített memóriája öt profilt képes eltárolni. Az aktuális beállításokról a 128 x 32 pixeles LCD kijelző tájékoztatja a felhasználót, mely a készülék alján helyezkedik el. Természetesen a gyártó egy külön profilt készít az Ubisoft játékához, így a vásárló rögtön belevetheti magát az izgalmas csatákba.


SteelSeries Xai R.U.S.E. Edition

A vállalat az összhatást egy R.U.S.E. jelzésű egérpaddal is növeli, mely limitált példányszámban lesz kapható, és a QcK sorozat jellemvonásait illetve tulajdonságait hordozza magán. A SteelSeries Xai R.U.S.E. Edition egérért 90, míg az egérpadért 15 dollárt kell majd fizetni.


SteelSeries R.U.S.E. QcK

A Trust a Thinity Wireless Entertainment Keyboard nevű termékével a szórakozást helyezi előtérbe. A billentyűzet a nevéhez méltóan 2,4 GHz-es vezeték nélküli adaptert használ a kommunikációra, mely mini USB porton kapcsolódik a számítógéphez. A gyártó a működést 10 méteres távolságon belül garantálja, az energiaellátást pedig a beépített lítium-ionos akkumulátor biztosítja. A multimédiás gyorsbillentyűkkel felszerelt klaviatúra elsősorban a HTPC-khez ideális, de remekül használható a PlayStation 3 és az Xbox 360 konzolokhoz is.


Trust Thinity Wireless Entertainment Keyboard [+]

Az ultravékony kivitelű billentyűzet beépített touchpadet is tartalmaz, mellyel természetesen az egérmutató navigálható. A Trust Thinity Wireless Entertainment Keyboard hamarosan az üzletekbe kerül, az ajánlott fogyasztói ára 60 euró lesz.


Microsoft Arc Keyboard

A Microsoft kisebb frissítéssel állt elő. A korábban bemutatott Arc Keyboard mostantól fehér színben is elérhető lesz. Az ergonómikus kialakítású megoldás a funkciók szintjén nem változott meg, így az ára is megegyezik a feketére festett testvérével.


Microsoft Arc Keyboard

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés