Veletech Moddingverseny: résztvevők listája

Hétvégén lezárult a Veletech Moddingverseny nevezése. Mivel a Millenárisban hatalmas hely áll majd rendelkezésünkre, végül minden jelentkezőt meghívtunk a 2013. április 28-án megrendezésre kerülő versenyre.

A casemod, vagyis átalakított gyári ház kategóriába tizenegy, míg az alapjairól saját kezűleg épített gépek casecon kategóriájába kilenc nevezés érkezett. A mennyiség talán nem olyan nagy, mint egyesek várták, a minőség viszont az előzetesen látottak alapján nagyszerű. Alább a versenyzők és modjaik listája, melyekkel találkozhatnak a Veletechre kilátogatók.

Hirdetés

Casemod kategória – gyári, kereskedelmi forgalomba került számítógépház átalakítása, az eredeti ház vázának felhasználásával:

Casecon kategória – alapjaitól egyedileg épített számítógép, melyben legfeljebb részleteiben használható fel gyári számítógépház váza:

A versenyző házak mellett kiállítunk néhány érdekességet, például szab.tam különleges processzorhűtőit, illetve Mac fából és plexiből készült modját. A szakmai értékelés mellett közönségszavazás is lesz, a szavazók között egy helyszínen átalakított házat sorsolunk majd ki.

Mindenkit szeretettel várunk a Veletech Moddingversenyre április 28-án a Millenárisban!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés