Hirdetés

Veletech moddingverseny: közeleg a nevezési határidő!

Még több mint egy hónap van hátra a 2013. április 28-án, a Millenárisban megrendezésre kerülő, Veletech Moddingversenyre. A nevezést viszont március 31-én lezárjuk, addig lehet jelentkezni casecon vagy casemod, vagy akár mind a két kategóriában.

Motiváció gyanánt egy kis ízelítőt adunk abból, mire lehet számítani a helyszínen. Minden, időben benevezett és meghívott modder versenyző kap egy Veletech Moddingverseny logóval és a saját nicknevével ellátott pólót. Az egyes kategóriák dobogósai a kiérdemelt serlegek mellett értékes díjakban is részesülnek majd, például egy Antec P280-as ház és más ajándékok várnak új gazdájukra. A két kategória győztese automatikusan részvételt nyer nemzetközi megmérettetésre is, az augusztusban esedékes, kölni DCMM-en!

Hirdetés

A régi motorosok biztosan megörülnek majd a zsűritagoknak, akik kilétét egyelőre takarja jótékony homály. A verseny mellett néhány modding érdekességet is kiállítunk, jelenlegi terveink szerint lesz helyszíni moddolás és airbrush bemutató is.

Ilyesmi névre szabott pólót kap minden versenyző modder
Személyre szabott pólót kap minden versenyző modder (csak illusztráció, a dizájn nem végleges)

Kategóriák:

Aki kedvet kapott hozzá, hogy mégis belehúz, és a versenyig rendelkezésre álló bő egy hónapban befejezi átalakítását, az alábbiak szerint jelentkezhet a versenyre.

  • Casemod – gyári, kereskedelmi forgalomba került számítógépház átalakítása, az eredeti ház vázának felhasználásával
  • Casecon – alapjaitól egyedileg épített számítógép, melyben legfeljebb részleteiben használható fel gyári számítógépház váza

Nevezés menete: személyes bejegyzés készítése a modról Logout portálunkon (fontos, hogy ne címlapos írás legyen, de persze nem tilos külön még címlapos írást is készíteni a modról), majd a bejegyzés linkjének elküldése a moddingverseny@prohardver.hu e-mail címre. A bejegyzésnek nem kell tartalmaznia az építés minden lépését, elég, ha az alapkoncepcióról és az átalakítás jelenlegi állapotáról tájékoztatást ad. Az újonan építettek mellett olyan modokat is szeretettel várunk, melyek korábban készültek, esetleg hazai vagy külföldi versenyeken már részt vettek.

Nevezés lezárása: 2013. március 31.

Részvétel visszaigazolása: 2013. április 8.

A versenyre jelentkezett modok listája itt található.

Fontos: a nevező vállalja, hogy a Veletech Moddingversenyre saját maga oldja meg számítógépe szállítását, továbbá a helyszínen, a Veletech 2013 kiállítás alatt saját maga felel annak biztonságáért.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés