Veletech Moddingverseny 2014

2014-ben folytatjuk az előző Veletech rendezvényünkön megkezdett hagyományt, és ismét versenyt hirdetünk a hazai modderek számára. A tavalyi eseményen remekbeszabott alkotásokat láthatott a nagyérdemű, melyeknek alkotói a nemzetközi porondon is sikert arattak.

Ez elmúlt évhez hasonlóan két kategóriában lehet indulni: casemodban, azaz átalakított gyári házakkal és caseconban, vagyis alapjairól újraépített házakkal. Minden versenyző legfeljebb egy casemod és egy casecon gépet nevezhet, tehát maximum két alkotással indulhat. A nevezés módja nagyon egyszerű: elég közösségi oldalunkra, a Logoutra egy személyes bejegyzést írni a modról, majd ennek linkjét elküldeni a moddingverseny@prohardver.hu e-mail címre. Mivel korlátozott a rendelkezésre álló hely, a nevezők válogatáson esnek át, ezért érdemes szépen, alaposan kidolgozni a modot bemutató bejegyzést, lehetőleg minél több képpel illusztrálva. Indulni bármilyen, saját készítésű számítógépmoddal lehet, kivételt csupán azok a modok jelentenek, melyek az előző évi versenyen díjat nyertek.

A tavalyi VMV casecon győztes a német DCMM-en is diadalmaskodott
A tavalyi VMV casecon győztes a német DCMM-en is diadalmaskodott [+]

A Veletech 2014. áprilisában kerül megrendezésre, nevezni pedig a mai naptól 2014. március 19-ig lehet. A versenyen megjelenő modok listáját március 24-én hozzuk nyilvánosságra. Akinek bármi kérdése van a Veletech moddingversennyel kapcsolatban, felteheti a fórumban, a részletes versenyszabályzat pedig alább olvasható.

Kategóriák:

  • Casemod – gyári, kereskedelmi forgalomba került számítógépház átalakítása, az eredeti ház vázának felhasználásával
  • Casecon – alapjaitól egyedileg épített számítógép, melyben legfeljebb részleteiben használható fel gyári számítógépház váza

Nevezés menete: személyes bejegyzés készítése a modról Logout portálunkon, majd a bejegyzés linkjének elküldése a moddingverseny@prohardver.hu e-mail címre.

Nevezés kezdete: 2014. január 14.

Nevezés lezárása: 2014. március 19. éjfél

Részvétel visszaigazolása: 2014. március 24.

Fontos: a nevező vállalja, hogy a Veletech Moddingversenyre saját maga oldja meg a számítógépe szállítását, továbbá a helyszínen, a Veletech 2014 kiállítás alatt saját maga felel számítógépe biztonságáért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés