Veletech Moddingverseny 2016!

Idén tavasszal, április végén ismét önálló, PlayIT nélküli Veletech kiállítást szervezünk, ennek pedig hagyományosan része a Veletech Moddingverseny. Ezúttal is két kategóriában hívjuk össze a hazai moddereket, hogy megmutathassák, mit készítettek az elmúlt hetekben, hónapokban. A casemod kategóriában átalakított gyári házakkal lehet indulni, a casecon kategóriába pedig az alapjaitól egyedileg épített alkotásokat várjuk.

Minden versenyző legfeljebb egy casemod és egy casecon gépet nevezhet, tehát maximum két munkájával indulhat. Indulni bármilyen, saját készítésű számítógépmoddal lehet, kivételt csupán azok a modok jelentenek, amelyek az előző évek versenyein díjat nyertek; ezeket már csak kiállítani lehet, a versenybe nevezni nem. Ha a mod még nincs teljesen befejezett állapotban, de a versenyig elkészül, az nem akadálya a nevezésnek.

A nevezés módja nagyon egyszerű: elég közösségi oldalunkra, a Logoutra egy személyes bejegyzést írni a modról, majd ennek linkjét elküldeni a moddingverseny@prohardver.hu e-mail címre. A nevezés még nem jelent automatikus részvételt a versenyen, minden nevezőnek értesítést küldünk, hogy bekerült-e. Az előző évek során tapasztalt, sajnálatosan csökkenő tendenciát mutató indulószám miatt úgy döntöttünk, hogy amennyiben nem érkezik be a nevezési határidő végéig kategóriánként 7-7 induló, akkor a verseny elmarad, helyette csak kiállítás lesz az egyedi számítógépekből.

Ízelítő a 2015-ös Veletech Moddingversenyről
Ízelítő a 2015-ös Veletech Moddingversenyről [+]

A Veletech 2016. április 9-én, szombaton kerül megrendezésre a budapesti Millenárison, nevezni pedig a mai naptól 2016. február 29-éig lehet. A versenyen megjelenő modok listáját március 4-én hozzuk nyilvánosságra. Akinek bármilyen kérdése van a Veletech moddingversennyel kapcsolatban, felteheti ennek a kiírásnak a fórumában.

Kategóriák:

  • casemod – gyári, kereskedelmi forgalomba került számítógépház átalakítása, az eredeti ház vázának felhasználásával
  • casecon – alapjaitól egyedileg épített számítógép, melyben legfeljebb részleteiben használható fel gyári számítógépház váza

Nevezés menete: személyes bejegyzés készítése a modról Logout portálunkon, majd a bejegyzés linkjének elküldése a moddingverseny@prohardver.hu e-mail címre.

Nevezés kezdete: 2016. január 29.

Nevezés lezárása: 2016. február 29. éjfél

Részvétel visszaigazolása: 2016. március 4-ig

Fontos: a nevező vállalja, hogy a Veletech Moddingversenyre saját maga oldja meg számítógépe szállítását, továbbá a helyszínen, a Veletech 2016 kiállítás alatt saját maga felel számítógépe biztonságáért.

Azóta történt

Előzmények