Audiós érdekességek a Veletechen

A tavaszi, április 9-én megrendezésre kerülő Veletech kiállításon ezúttal is számos audioeszközt lehet majd megvizsgálni közelről, így kedvcsinálónak ezekből szemezgetünk a teljesség igénye nélkül!

RHA TS20i
RHA TS20i [+]

A Muzix Group jóvoltából például biztosan jelen lesz az eseményen az alumíniumházas, remek megszólalást ígérő RHA S500i kompakt fülhallgató. Emellett mindenképp érdemes lesz majd megtekinteni a T20i Black fülhallgatót is, amely a DualCoil fantázianevű, kettős lengőtekercses dinamikus meghajtótechnológiára épül. Felépítésének köszönhetően állítólag felbontás, tisztaság és részletezőképesség tekintetében is jelentősen felülmúlja a hagyományos dinamikus fülhallgatókat, tehát szintén pazar hangminőséggel kecsegtet.

THA-21
THA-21 [+]

A SoundMAGIC márka rengeteg termékével is lehet majd találkozni, köztük két újdonsággál. Az egyik a népszerű ES18s fülhallgató korábbitól eltérő színvilágú változata, valamint a PL30+ fülhallgató, amely Magyarországon kerül először a boltokba! A Lars&Ivan hordozható erősítői, DAC rendszerei sem hiányoznak majd az eseményről. Az biztos, hogy a THA-21 csöves asztali fejhallgató-erősítőt ki lehet majd próbálni, és jó esély van arra, hogy befut a DAC32 (hordozható 32 bit/ 384 kHz) High-End DAC is. Ezen kívül már az is eldöntött tény, hogy a Lotoo márka Pat 5000 és Paw Gold fantázianevű, nagy felbontású zenei tartalmak megszólaltatására képes hordozható lejátszóit is kézbe lehet majd venni.

PAW Gold
PAW Gold [+]

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a Veletech kiállításon, 2016. április 9-én, szombaton, reggel 10 órától a budapesti Millenáris B és D csarnokában. Jegyek a helyszínen és elővételben is kaphatóak: regisztrált tagjaink itt, nem regisztrált tagjaink pedig ide kattintva tudnak belépőt vásárolni!

Azóta történt

Előzmények