Újabb nemzetközi siker küszöbén egy magyar mod

Aki kicsit is benne van a hazai moddervilágban, annak nem kell bemutatni Kerekes Jánost, vagyis jones965-öt. Oszlopos tagja a hazai modder köröknek, lélegzetelállító, kizárólag kézi szerszámokkal készített alkotásai sorra nyerték a Veletech moddingversenyeket, sőt idén a Poseidon ROG modja a német DCMM-en is díjat kapott. Legújabb, még be sem fejezett alkotása a Crysis mod bekerült a Bit-tech.net Mod of the Month, vagyis „A hónap modja” versenyének októberi fordulójába, ami a legrangosabb on-line megmérettetésnek számít. Az oldal szerkesztői minden hónapban hat készülőben lévő modot választanak ki, melyekre egy hónapon keresztül lehet a fórumban szavazni.



[+]

Ebben a hónapban jones965 alkotása is bekerült a döntőbe. A közkedvelt Crysis játék által ihletett alkotás arra a Cooler Master HAF Stacker 935 házra épül, amit az idén tavasszal rendezett Veletech Moddingversenyen nyert. Az Asus és a Cooler Master hathatós támogatásával sikerült első osztályú hardverrel megrakni, de az igazi látványosságot ezúttal is az egyedileg készített látványelemek jelentik.

A mod fő különlegessége az oldalfalak motoros nyitása, aminek megalkotásához egy kézi szerszámgépet kellett feláldozni a modder istenségek vízhűtéses oltárán. Apropó vízhűtés, természetesen az is van a gépben, ráadásul kétkörös, az egyikben kék, a másikban vörös folyadék kering. Nem csak ezek a színek és a tech jelleg, hanem a speciális nanosuit páncélzat méhsejtes mintázata is a Crysis játékok világából érkezett. Bár a mod még nincs készen, de már most, közel a végleges állapothoz is nagyon-nagyon látványos. Akit érdekelnek a készülésének részletei, a Logouton munkanaplót olvashat róla.



Az októberi Mod of the Month mezőnye Az októberi Mod of the Month mezőnye
Az októberi Mod of the Month mezőnye (forrás: bit-tech.net)

Aki szeretné tetszését kifejezni jones965 legújabb alkotásával kapcsolatban, a Bit-tech.net fórumán (regisztráció után) megteheti. Tessék szemügyre venni a szintén nagyon mutatós vetélytársait is!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés