Hirdetés

Újabb MSI AIO PC játékra kihegyezett belsővel, 27"-es méretben

A gyártók minden apró lehetőséget próbálnak megragadni az All in One PC kategória kapcsán, hogy kelendőbbé tegyék az ilyen típusú termékeiket. Az MSI most például egy újabb játékra szánt típust mutatott be az MSI Gaming 27 név alatt.


[+]

Az összeállítás alapja a 27 hüvelykes, Full HD felbontású kijelző, ami érintős kivitelben is elérhető Gaming 27T névvel. Emögé rejtették a hardvert, ami az Intel H170 vezérlőhídra épített alaplapon és a benne elhelyezett négymagos Intel Core i7-6700 processzoron nyugszik. Mindez megfejelték SO-DIMM foglalatba illesztett DDR4-es memóriamodulokkal, amiből összesen négy darabot fogad. A konfiguráció "gaming" mivoltának lényegét a VGA adja, ami egy 8 GB VRAM-mal megpakolt MXM modul NVIDIA GeForce GTX 980M GPU-val. Az adattárolást komolyan vették, így a Super RAID 4-re építettek, ami két darab PCIe 3.0 x4 M.2 foglalatba illesztett NVMe SSD-t jelent RAID 0 tömbbe szervezve. Ezenkívül egy darab 3,5"-es adattárolónak is hagytak helyet, és az optikai meghajtó (Blu-ray-író) sem hiányzik. A hálózati részlegért a Killer Double Shot Pro felel, ami a Killer E2400 Ethernet és Killer Wireless-AC 1535 Wi-Fi adapterekre épít, de természetesen van Bluetooth is.


[+]

Van továbbá Nachimic hangzás, Full HD webkamera, 3 az 1-ben kártyaolvasó, USB 3.1-es portok normál és Type-C kivitelben, két HDMI kimenet és egy HDMI bemenet is. Az operációs rendszer szerepét természetesen a Windows 10 látja el. Az viszont egyelőre nem derült ki, hogy mindezért mennyit kér majd a gyártó a kasszáknál, de minden bizonnyal mélyen a zsebbe kell majd nyúlni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Előzmények

Hirdetés