Új vezeték nélküli headset-trió az LG-től

Három új taggal bővült az LG Tone széria, van köztük külső hangszórós és Hi-Fi DAC-ot is tartalmazó modell is.

Az LG három új Bluetooth 5.0 kapcsolaton kommunikáló vezeték nélküli headset érkezését jelentette be, amelyek a Tone Style HBS-SL5, HBS-SL6S és Tone Flex HBS-XL7 megnevezéseket kapták. Közös tulajdonságuk a műanyagból készült nyakpánt, a dupla mikrofon, a 8 órás használati és 18 napos készenléti idő, valamint az USB Type-C csatlakozó segítségével végezhető gyorstöltés. Utóbbinak köszönhetően mindössze 10 perc töltéssel akár 3 órán keresztül is használhatjuk az eszközöket.

HBS-SL5
HBS-SL5 [+]

A fülesek a Meridian Audio által kerültek hangolásra, a HBS-SL6S modellen a két in-ear fülhallgató mellett pedig egy mono hangszórót is találunk arra az esetre, ha nem akarnánk teljesen kizárni a külvilágot telefonálás közben.

HBS-SL6S
HBS-SL6S [+]

Az XL7-ről ugyan ez a hangszóró lemaradt, cserébe olyan kiváltságokat tudhat magáénak, mint a flexibilis nyakpánt, a 32-bites Hi-Fi DAC és a dedikált Google Assistant gomb.

HBS-XL7
HBS-XL7 [+]

Az újdonságok már megvásárolhatók a gyártó weboldaláról, az SL5-ért 100, az SL6S-ért 130, míg az XL7-ért 150 dollárt kell a kasszába dobnunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés