Hirdetés

Régebben lekezelt, de kiújult hibát foltoz be az új GeForce driver gyorsjavítása

A 456.71-es meghajtó az aktív G-Sync melletti stabilitást is növeli, illetve segíti a Fortnite egyes effektjeinek működését.

Az NVIDIA nemrég adta ki a 456.55-ös WHQL meghajtót, aminek most bejelentették a gyorsjavítását, ugyanis az eredeti csomag tartalmaz pár hibát. Az ezekre adott foltozást az alábbi felsorolás részletezi:

  • A játékok teljes képernyős módban való indítása nem eredményezhet fekete képernyőt aktivált G-Sync mellett
  • A Fortnite stabilan működik majd a sugárkövetést használó effektek aktiválása után is
  • A Divinity Original Sin 2 – Definitive Edition nem ütközhet komoly teljesítményproblémákba, ha a Windows 10 May 2020-as frissítésben a felhasználó aktiválja a hardveresen gyorsított GPU ütemezést

A Divinity Original Sin 2 – Definitive Edition esetében érdemes megjegyezni, hogy egy korábban már javított hiba tért vissza. A gondot az idézte elő újra, hogy a friss kártyák érkezésével módosítani kellett a meghajtó egyes rutinjait. Amennyiben a felhasználó nem szeretne hasonló problémákba futni más címekben, akkor általános megoldás a hardveresen gyorsított GPU ütemezés permanens kikapcsolása a Windows 10 operációs rendszeren belül.

Az új, 456.71-es Hotfix csomag a 64 bites Windows 10 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super), 3000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.19.0218-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

A driver az alábbi oldalról tölthető le.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés