Új Pixma nyomtatók a Canon kínálatában

Négy új taggal bővítette palettáját a japán vállalat, amelyek elsősorban a kreatív felhasználók számára készültek.

A Canon négy új nyomtatót mutatott be, a lapolvasóval is ellátott újdonságok közös tulajdonsága, hogy a Canon FINE tinta mellett ChromaLife100 patronokkal is kompatibilisek, utóbbi a gyártó szerint akár 100 évig is megőrzi színhűségét. A hagyományos, illetve fotópapírok mellett az új modellek képesek vasalható matricára, valamint mágneses és öntapadó papírra is nyomtatni, így a kreatív irány iránt fogékony felhasználók is kiélhetik vágyaikat.


[+]

A művelet nem csak számítógépről, de a beépített Wi-Fi modulnak köszönhetően iOS-es és Androidos okos eszközről is elindítható, a Canon PRINT alkalmazásban lehetőségünk van egyszerűbb szerkesztésre és matricázásra is, az 1:1 képarányú insta-fotók nyomtatásáról már nem is beszélve.

Canon Pixma TS8350
Canon Pixma TS8350 [+]

A csúcsmodell szerepét a TS8350 tölti be, amelyen egy 4,25 hüvelyk képátlójú érintőkijelző várja az utasításainkat, bendőjében pedig 6 darab, színenként külön cserélhető patron helyezhető el. Az egy kategóriával lejjebb pozicionált, kétutas papíradagolóval ellátott TS6350-ről már lemaradt az érintőképernyő, helyét egy 1,44 hüvelykes OLED kijelző foglalja el, ahogy a beszerelhető patronok száma is csökkent, 6 helyett már csak 5-öt tölthetünk be.

Canon Pixma TS6350
Canon Pixma TS6350 [+]

A még egy kicsit olcsóbb TS5350 specifikációit tekintve – leszámítva a kétutas adagolót – megegyezik a TS6350-es modellel, az egyszerűbb külső azonban könnyebben beilleszthető otthonunk látványvilágába, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a fekete mellett fehér, rózsaszín és zöld színek közül is válogathatunk.

Canon Pixma TS5350
Canon Pixma TS5350 [+]

A kvartett utolsó tagja a fekete, fehér és vörös színekben elérhető TS3350, amelynél egy 1,5 hüvelyk képátlójú, egyszerű kijelző gondoskodik a beállítások könnyű leolvashatóságáról.

Canon Pixma TS3350
Canon Pixma TS3350 [+]

Mind a négy modell specifikációiról megállapítható, hogy elsősorban otthoni felhasználásra készültek, hiszen még a csúcsmodellnél is be kell érnünk a 10, valamint 15 kép/perces sebességgel színes és monokróm nyomtatás esetében, a legolcsóbb TS5350 adatlapján ezek az értékek 4 és 7,7. A részletes specifikációk a linkelt termékoldalakon elérhetők. Az egyelőre ismeretlen árú újdonságok várhatóan szeptembertől lesznek megvásárolhatók.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Canon

Előzmények

Hirdetés