Három új modellel bővül a Canon PIXMA G nyomtatósorozat

A júniusban debütáló triumvirátus kompakt tagjai a jó öreg újratölthető tintatartályos kivitelt favorizálják.

Új nyomtatókat mutatott be a Canon. Az első újdonság a kis irodáknak szánt multifunkciós készülék, a PIXMA G6050, mely a színes nyomtatás mellett szkennelésre, illetve fénymásolásra is használható, és az előlapján található kétsoros LCD kijelző dönthető.

Canon PIXMA G6050
Canon PIXMA G6050 [+]

A második nóvum a PIXMA G5050, ami már nem szkennel, nem fénymásol (nem főz kávét), csak nyomtat, azt viszont színesben, és az Ethernet csatlakozó mellett Wi-Fi segítségével szintén rá tud kapcsolódni a helyi hálózatra. Csakúgy, mint a G6050-es, ez is 4800x1200 dpi-s nyomatok készítésére alkalmas akár mágneses, ragasztós hátú, vagy éppen 3,5 x 3,5 hüvelykes négyzetes fotópapír közvetítésében.

Canon PIXMA G5050
Canon PIXMA G5050 [+]

A friss Canon termékek sorát a 600x1200 dpi-s PIXMA GM2050 monokróm nyomtató zárja, amely konstrukciójából adódóan az alacsony fenntartási költségeket párosítja a szárba szökkenő produktivitással az egyszínnyomást igénylő vállalkozások mindennapjaiban.

Canon PIXMA GM2050
Canon PIXMA GM2050 [+]

Mindhárom masina integrált tintartállyal rendelkezik és három fekete tintával 18 000 oldal kinyomtatására képes. Az Easy Inkkel kompatibilitás, az automatikus kétoldalas nyomtatás, továbbá a 350 lapos papírkapacitás szintúgy közös nevező a trió tagjai között, és ebből a 350 lapból 250-et az elülső kazetták, 100-at a hátulsó papírtartók fogadnak be. A G6050-es és a G5050-es ugyebár színesben is tud dolgozni, ebben a vonatkozásban pedig 7700 oldalnyi anyag migrálható cellulóz-alapú hordozóra egyetlen készlet színes tintával (13 ipm fekete és 6,8 ipm színes nyomtatási sebességgel kísérve).


[+]

Ha ez még nem lenne elég, a páros vonatkozásában az AirPrint (iOS), a Mopria (Android) vagy a Windows 10 Mobile segítségével vezeték nélkül, közvetlenül nyomtathatunk okoseszközünkről, ám az iOS-ra és Androidra készült Canon PRINT alkalmazás révén a felhőből történő munkát célzó PIXMA Cloud Link mindegyik ketyere esetében kényelmes munkamenetet tesz lehetővé. A távoli menedzsment is fontos része a szoftveres hátországnak, hiszen az online elérhető Management Information Base megoldásnak köszönhetően egy helyről ellenőrizhetjük PIXMA gépparkunk elemeinek tintaszintjeit, valamint nyomtatott lapszámát egyaránt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Canon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés