Hirdetés

Új NEC monitor a munkahelyre

Új 19 hüvelykes kijelzővel egészíti ki kínálatát az NEC. A MultiSync LCD1990SX jelű modellt igényesebb irodai környezetbe, valamint mérnöki tervezői és digitális kiadványszerkesztői tevékenységhez is ajánlják, a monitorba ugyanis kontrasztos és tág betekintési szögű, bár nem túl gyors PVA panelt építenek.

Hirdetés

Az 1280x1024 pixel natív felbontású kijelző fényereje 250 cd/m2, kontrasztaránya 1500:1, szürkeárnyalatos reakcióideje 8 ms, míg teljes (tr+tf) válaszideje 25 ms. A képi paramétereket egy szenzor segítségével az elektronika folyamatosan a környezet fényviszonyaihoz igazítja. Bemenetként egy DVI-D, egy DVI-I és egy D-Sub csatlakozó áll rendelkezésre, melyekre akár három különböző jelforrás is rácsatlakoztatható – ezek között egyszerűen lehet váltogatni.

Az ergonómia fontos szerepet kapott, így a kijelzőmodul magassága 150 mm-es tartományban állítható, ezenkívül dönthető, oldalra fordítható, és portré állásban is használható. Többmonitoros alkalmazás esetén jön jól, hogy kávája oldalt csupán 12 mm széles. Az extrák között említendő a monitor valós idejű órája, mely időzített események (be/kikapcsolás) előre programozását teszi lehetővé. Beépített hangszóró nincs, de ezt a külön megvásárolható Soundbar 90 kiegészítővel lehet pótolni. A MultiSync LCD1990SX ajánlott ára három év garanciával 519 euró.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NEC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés