Hirdetés

30 hüvelykes profi monitor az NEC-től

Új modell állt az NEC Display Solutions profi kijelzőket felsorakoztató termékcsaládjának élére. A MultiSync LCD3090WQXi jelű monitort 30 hüvelykes képátlója, nagy felbontása és pontos színvisszaadása olyan alkalmazásokhoz is jó választássá teszi, mint a mérnöki tervezőprogramok vagy a képszerkesztést, nyomdai előkészítést szolgáló szoftverek.

A modell által megjeleníthető színek tartománya 2 százalékkal meghaladja az NTSC skálát, illetve eléri az Adobe RGB 97,8 százalékát. Mindehhez a gyártó profi monitoraitól megszokott fejlett vezérlőelektronika és precíz finomhangolási lehetőségek társulnak, sőt az USB portra szenzort (például az elterjedt GretagMacbeth Eye-One Display 2-t) csatlakoztatva számítógép nélkül is elvégezhető a kalibrálás. A kijelző minden példányát kiszállítás előtt úgy állítják be, hogy a lehető leghomogénebb képet mutassa, működés közben pedig több belső mechanizmus gondoskodik a paraméterek folyamatos korrigálásáról a környezeti fényviszonyoknak és a háttérvilágítás hőmérsékletének függvényében, hogy a képi ábrázolás állandónak tűnjön.

A H-IPS paneles MultiSync LCD3090WQXi natív felbontása 2560x1600 pixel, fényereje 350 cd/m2, kontrasztaránya 1000:1, szürkeárnyalatos válaszideje 6 ms, a teljes reakcióidő pedig épp ennek kétszerese. Betekintési szögei mindkét tengelyen 178 fokosak. A kijelző egy DVI-I, egy DVI-D és egy D-Sub videobemenettel rendelkezik, melyekre akár három számítógép is rácsatlakoztatható egyidejűleg; a digitális portok támogatják a HDCP másolásvédelmet. A talapzat 19 cm-es magasságállítást és portré állásba forgatást is lehetővé tesz. A kijelző ára tág határok között alakul, országtól is függően 2100 és 2500 euró közötti fogyasztói árakat találni az internetes üzletek listáin.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NEC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés