Hirdetés

Új multimédiás Toshiba notebook

Hirdetés

A Toshiba Europe új modellekkel gyarapította noteszgépeinek választékát. A más égtájakon már korábban piacra dobott Satellite M60 igazi multimédiás notebook; 17 colos, 1440x900 pixel felbontású széles kijelzővel rendelkezik, amelynek meghajtásáról egy ATI Mobility Radeon X700 grafikus vezérlő gondoskodik. A sorozat az M60-139 jelzésű típussal debütál, amely az Intel aktuális Centrino platformjára épül, vagyis egy 915PM chipsetet, egy Pentium M 740 (1,73 GHz) processzort, DDR2 memóriát és 802.11b/g szabvány szerinti Wi-Fi vezérlőt tartalmaz.

Az adattárolás egy 80 GB-os merevlemez és egy super-multi DVD-író feladata. A kontrasztos, élénk színek reprodukálására képes TruBrite megjelenítő méltó kiegészítője az SRS TruSurround XT technológiával felvértezett Harman/Kardon hangszórópár. Bár a Satellite M60 3,4 kilogrammos tömegével és 39,4 x 28 x 3-3,7 cm-es méretével messze nem ideális társa a gépükkel rendszeresen utazóknak, ennek ellenére viszonylag jó teljesítményű lítiumion akkumulátort kapott, amely 4 órás üzemidőt képes biztosítani.

A noteszgép mellé természetesen médialejátszó, DVD-készítő szoftverek is járnak, de akár az operációs rendszer bootolása nélkül is lejátszhatók CD-k és DVD-filmek. A Toshiba Satellite gépekhez kínált dokkolóállomásán keresztül egy komplett 5.1 csatornás hangfalszett csatlakoztatására is mód van. A Satellite M60-139 1799 eurós ajánlott áron kerül az üzletekbe, a multimédiás dokkolóegység 99 euróért vásárolható meg.Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés