Hirdetés

Új ASUS monitor üzleti célokra

A VA27ECPSN nevet viselő modell Full HD felbontást, univerzális Type-C csatlakozást és 75 Hz-es frissítést kínál.

Új, elsősorban irodai környezetbe szánt képernyő érkezését jelentette be az ASUS. A termék a VA27ECPSN nevet viseli, és egy 27 hüvelykes, Full HD felbontású IPS panelre épül. Ez a panel magasságában is állítható, illetve pivot funkciót is kínáló állványra került, a hátoldalán pedig HDMI, DisplayPort, Ethernet kivezetés, három USB 3.2 Gen1 sebességű Type-A interfész és egy Type-C konnektor is található.


[+]

Az utóbbi a divatnak megfelelően nem egyszerűen a három Type-A felé jelent csatlakozást, hanem teljes értékű adat-, kép- és energiaátvitelt is kínál, tehát a VA27ECPSN adott esetben egyetlen kábellel összeköthető egy noteszgéppel, és annak dokkolójaként is bevethető. Ilyenkor az USB-PD szabvány szerinti töltésként legfeljebb 65 watt leadására képes. Extraként két 2 wattos hangsugárzót is kapunk.


[+]

Bár üzleti kijelzőről van szó, az ASUS azért VESA Adaptive-Sync kompatibilitást és 48-75 Hz-es variálható frissítési tartományt is kínál, a hosszabb távú kényelem érdekében pedig csökkentett kék fény kibocsájtásra (TÜV Low Blue Light) is számíthatunk. Az extrák között természetesen ott a 100 x 100 mm-es VESA rögzítési hely is, amivel fali vagy más állványra is átszerelhetjük a képernyőt.

Árról és bolti érkezésről egyelőre nem osztottak meg több információt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés