Hirdetés

Új, érintésérzékeny monitort mutatott be az ASUS

A BE24ECSBT modellszámot viselő termék az üzleti piacra érkezik és több érdekességet is kínál.

Új, üzleti területre szánt kijelző érkezését jelentette be az ASUS: az egyszerűen csak BE24ECSBT nevet viselő termék 23,8 hüvelykes képátlóval rendelkezik és egy tíz ujjat követni képes, Full HD felbontású IPS panellel szerelték fel.


[+]

A specifikációk alapján egy átlagos, a napi használatra tökéletes képernyő sejlik fel: 1000:1 kontrasztarány, 300 cd/m²-es maximális fénysűrűség, 75 Hz-es frissítési frekvencia és 5 ezredmásodperces válaszidő jellemzi. A hátoldalán egy HDMI és két DisplayPort konnektor is található, ez utóbbiaknak köszönhető egyik érdekes extrája, ugyanis ezen portok egyike kimenet, melynek segítségével több kijelző láncba is fűzhető. A készülékben helyet kapott egy USB hub is, mely két USB 3.2 Gen 1 kivezetést kínál – a bemenet pedig egy Type-C interfész, mely kompatibilis notebookkal párosítva kétirányú kommunikációt és 80 wattos USB-PD töltést is tud biztosítani, így dokkolóállomásként is bevethető az irodában. Nem hiányzik a 3,5 mm-es fülhallgató-csatlakozó sem, és még hangszórókat is kapunk.

A szögletes, csicsamentes állvány széles körűen pozícionálható, a képernyő forgatható, dönthető és emelhető is, illetve pivot funkció is van, de VESA szabványú rögzítéshez furatok is rendelkezésre állnak.

Előzmények

Hirdetés