Hirdetés

Tt eSPORTS hófehér játékos perifériák és egy kupac egérpad

Hirdetés

A Thermaltake az utóbbi időben a Tt eSPORTS albrand alatt próbál meg beférkőzni a kifejezetten játékosokra specializálódott piacra, és ami azt illeti, szépen fokozatosan bővül a kínálatuk. Az újév tiszteletére több újdonságot is bemutattak, profiljuk majdnem minden kategóriája friss taggal bővült.

Először is bejelentették a Meka G1 billentyűzet fehér variánsát, nem túl meglepő módon Meka G1 Combat White név alatt. Mivel a színezeten kívül semmilyen eltérést nem mutat az új jövevény, ezért a Combat szó beékelése nem teljesen világos, de biztosan harciasságát szerették volna még inkább kiemelni, nehogy a fehér szín holmi téves, angyali érzetet keltsen. Specialitása, hogy a billentyűk alatt Cherry Black mechanikus kapcsolók lapulnak (hasonlóan a CM Storm QuickFire Rapid-hoz), melyek a legkeményebb kínzás közben is stabil, egyenletes teljesítményt nyújtanak, a gyártó minimum 50 millió tökéletes leütést garantál.

Az elektronika 1000 Hz-es tempóval pumpálja az adatokat a számítógép felé, és az anti-ghost technológia is adott, mely biztosítja, hogy egyidejűleg annyi gombot nyomhassunk le, amennyit csak bírunk, egyik parancs sem fog elvészni a digitális ködben. A fekete Meka G1 itthon 30 000 forint környékén kapható, valószínűleg fehér keretes rokona is hasonló árcédulával érkezik.

Ilyen kontrasztos billentyűzethez persze stílszerű egér dukál, ezért a Black nevű mutatóeszköz is kapott egy fehérrel bolondított ikertestvért a Black Combat White személyében (kisebb kavar a „színes” elnevezésben, de végül is mindkettőből jutott rá). A monokróm összképet jelen esetben némi piros megvilágítással igyekeztek megtörni, mely a görgő, a logó és a dpi indikátor mögött dereng. Formavilága és strapabíró, gumírozott borítása izzasztó csaták alatt is biztos fogást biztosít, aránylag szimmetrikus kialakításának köszönhetően pedig szerencsére a balkezes felhasználók sincsenek kirekesztve, legfeljebb a hüvelykujj gomb használatát kell kitanulni/hanyagolni.

A divatnak megfelelően a jószág fedélzeti memóriájában tárolja a különböző beállításokat, többek között a három profilba rendezett 18 makró parancsot. A Philips által készített precíziós lézer szenzor a 400 és 4000 dpi közötti tartományban hajlandó üzemelni, ennek mértékét hivatott visszajelezni az bal élen húzódó egyszerű skála. Hasán az ellenálló, kiváló siklást biztosító teflon talpak mellett egy súlyokat tároló bölcső található, ebben ízlés szerint összesen 5 darab 4,5 grammos nehezék pakolható. Sötét változatának vételárát figyelembe véve érkezése 10 000 forint körül várható.

Hogy teljes legyen a szett, új egérpad is társul a fehér pároshoz, a színkoncepció itt azonban borul, a PYRRHUS felülete egységes fekete, sarkaiban logók és márkajelzések. Speciális szövet felülete mindenféle optikai és lézer szenzorral precízen működik, ezalatt egy vékony, mindössze 2 mm vastagságú gumi réteg található, így ez az eddigi legvékonyabb Tt eSPORTS egérpad. Természetesen kézzel mosható, egy kis langyos szappanos víz, és leharcolt állapotából is újszerűvé varázsolható. A három különböző méretben (40x350 mm, 360x300 mm, 280x210 mm) elérhető PYRRHUS vételára egyelőre ismeretlen.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés