Thermaltake THERON gémer egér – Softball is besegített

Mostanában egyre gyakoribb, hogy olyan gyártók, akik gémereknek készítenek különleges kiegészítőket, a tervezés során professzionális játékosokkal konzultálnak, így biztosítva a projekt helyes haladási irányát, és persze így növelve a hitelességet és a marketing értéket. A Thermaltake a Tt eSPORTS albrand alatt értékesíti kifejezetten játékosoknak szánt hardvereit, legújabb alkotásánál, a THERON egérnél például a stratégiai játékok új üdvöskéje, Zhan “Softball” Zhenyu segédkezett.


[+]

A THERON a többi Tt eSPORTS egérhez hasonlóan elég darabos formavilágú, borítása lopakodós, matt fekete hatású, viszont a többiekkel ellentétben nem annyira szimmetrikus, így csak jobbkezes felhasználóknak ajánlják. Az eszköz lelkét egy T.P.G. (Tt Pro Grade) lézer szenzor képzi, felbontása 100 és 5600 DPI között szabadon konfigurálható és szinte minden felületen stabil és precíz teljesítményt nyújt.

Számítógéphez egy 1,8 méter hosszú, harisnyázott kábellel kapcsolódik, végén aranyozott USB csatlakozó található, az egér leggyorsabb válaszideje 1 ms (1000 Hz polling rate). A fedélzeti 128 kB memóriában 5 különböző profilba 40 makró gomb rendezhető, az oldalsó gombokkal magán az egéren is sok beállítást végrehajthatunk. Szerencsére azonban ezt a funkcionalitást zárolhatjuk is, ha nem szeretnénk, hogy a játék hevében valamit véletlenül elállítsunk. A megfelelő egyensúly 5 x 4,5 grammos súlyokkal személyre szabható.

Ebben a kategóriában a hivalkodó megjelenés szinte kötelező, ezt a követelményt a Tt eSPORTS jelen esetben színes LED-es megvilágítással teljesíti. Az oldalain, a logón és a görgőn látható fények 7 különböző színben világíthatnak különféle effektek szerint, például arra is képes, hogy a kattintások gyakoriságához igazítsa a hatásokat. Burkolatát ellenálló gumírozott réteg borítja, amit remélhetőleg pár hét aktív használat után sem kezd majd levedleni a jószág. Pontos megjelenési dátuma és vételára egyelőre ismeretlen.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés