Hirdetés

Trust tápegységek csendkedvelőknek

Hirdetés

Új tápegységekkel igyekszik meghódítani a piacot a Trust; a PW-5200 450W PSU típusjelzésű, 450 névleges teljesítményű, illetve kisebb testvére, a 350 wattos névleges teljesítményű PW-5100 350W PSU típusjelzésű tápegységek olyan jellemzőkkel bírnak, melyek többnyire a csúcskategória kiváltságai.


A két tápegység a beépített 120 mm-es ventilátornak köszönhetően a gyártó szerint rendkívül csendesen üzemel; a légkavaró fordulatszáma a hőmérséklettől függően 1000-1700 fordulat/perces intervallumban mozog. A tápegységről az alaplapon kívül tizenhárom (a 350 wattos modellnél összesen tíz) belső egység működtethető. Az egységek a modern alaplapokhoz kifejlesztett speciális 24 tűs alaplap-csatlakozóval rendelkeznek, amely egyszerűen egy 20 tűs csatlakozóvá és egy 4 tűs 12V-os csatlakozóvá alakítható. Alapfelszereltség továbbá a négy (a kisebbik modellnél kettő) SATA, illetve a 6 tűs PCIe csatlakozó, melyből egy áll a felhasználók rendelkezésére.

Az elegáns, fekete fényezést kapott tápegységek kábelezése a divathoz igazodva speciális burkolatot kapott, mely egyben a számítógépe belsejének jobb légáramlását is elősegíti, mindemellett a könnyebb csatlakoztatás és leválasztás érdekében a csatlakozóvégek speciális – más tápegységeknél már megismert – kioldót kaptak.

A két Trust tápegység augusztus elejétől vásárolható meg az üzletekben, a 450 wattos modell 23 495 forintos, míg a 350 wattos típus 14 495 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés